AC Horsens skriver kontrakt med Takyi


7. februar 2013

AC Horsens har skrevet kontrakt med Charles Takyi, der netop har været igennem en vellykket prøvetræning hos ”De Gule”.

28-årige Takyi har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2013, og cheftræner Johnny Mølby er ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for klubben.

- Vi har ikke en type som Takyi i truppen, så han giver os flere taktiske muligheder. Han skal i første omgang ind i rytmen og i form, men jeg er ikke i tvivl om, at han bliver medvirkende til at afgøre fodboldkampe til vores fordel. Han har evnerne til at gøre en forskel, og han kommer til at sætte sit offensive aftryk med både assists og mål, lyder det fra Johnny Mølby.

- Charles Takyi er ikke i topform på nuværende tidspunkt, men det er tydeligt, at han er en dygtig fodboldspiller. Han er fodboldklog, har en god boldomgang, og hans ankomst er med til at skærpe konkurrencen om de offensive pladser, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Charles Takyi har tilbragt hele sin fodboldkarriere i Tyskland, hvor han blandt andet har opnået 25 Bundesligakampe, og han ser frem til at trække den gule trøje over hovedet.

- Jeg er meget glad for kontrakten med AC Horsens, og jeg ser frem til at spille inde på CASA Arena Horsens. Alle i klubben har taget godt imod mig, og jeg føler mig velkommen. Når jeg har det godt, så præsterer jeg også bedst, og det kan jeg gøre sammen med gutterne her, hvor jeg oplever en rigtig god teamspirit. Det er ikke bare 20 individualister, men et stærkt kollektiv, der også har det godt sammen uden for banen. I går havde jeg det godt på banen, og vi præsterede udmærket i perioder, men om fire uger ser vi holdets sande niveau, og jeg er meget optimistisk, fortæller Charles Takyi, der både har ungdomslandskampe for Tyskland og landskampe for Ghana på sit CV.

Rundt om Charles Kwame Takyi:

Født den: 12. november 1984

Højde: 177 cm.

Vægt: 73 kg.

Position: Hængende angriber, kant

Tidligere klubber: Tennis Borussia Berlin, Schalke 04, Hamburger SV, St. Pauli, Greuther Fürth, St. Pauli

Trøjenummer i AC Horsens: 7

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til sportsdirektør Jesper Hansen på telefonnummer 7562 6020.