2-2 mod Næstved


27. oktober 2011

Kamprapport

Dato: 22. oktober, 2011

Kamp: AC Horsens - Næstved

Turnering: U19 Divisionen, runde 10

Spillested: CASA Arena Horsens kl. 13.00

Resultat: 2-2

Pause: 0-1

Målstatistik:

16 min 0-1 Andreas Lissau

59 min 1-1 Mads Damgaard,

60 min 2-1 Oguzhan Özelik

79 min 2-2 Kristian Karlson

Advarsel AC Horsens:

38 min Oguzhan Özelik

62 min Kristoffer Gjettermann

76 min Hüseyien Sarigöz

84 min Jakob Rasmussen

Ind/Udskift AC Horsens:

16 min Jannik Pedersen/Jesper Sparvath

53 min Alexander Kreutz/Martin Thomsen

73 min Andreas Møller/Patrick Grønbech

AC Horsens

01. Jesper Sparvath

02. Hüseyien Sarigöz

03. Jakob Rasmussen

04. Mads Damgaard

05. Martin Thomsen

06. Kristoffer Gjettermann

07. Jannik Pedersen

08. Jesper Fries

09. Oguz Özelik

10. Patrick Nielsen

11. Patrick Grønbech

14. Jeppe Svenningsen

18. Andreas Braamunk Møller

20. Alexander Kreutz

Kampens spiller: Oguzhan Özelik

AC Horsens’ U-19 hold mødte lørdag eftermiddag Næstved i en kamp, hvor begge mandskaber ikke formåede at komme op på deres normale spillemæssige niveau. Begge hold formåede kun i glimt at vise sammenhæng i spillet og derfor var resultatet 2-2 måske også det rigtige resultat.

Efter 20 minutters spil måtte AC Horsens keeper Jesper Sparvath udgå af kampen med en alvorlig fibersprængning, hvilket naturligvis satte sit aftryk på holdets tryghed. Erstatningen på målmandsposten skulle nemlig findes blandt holdets markspillere og det blev Jannik Pedersen som måtte trække i målmandstrøjen.

Kort inden målmandsskiftet fik Jesper Sparvath sin fibersprængning, men han forsøgte i første omgang at spille videre, hvilket minuttet senere desværre kostede målet til 0-1. En lang fremlægning bag AC Horsens bag kæde gjorde at Jesper ville komme ud og sikre bolden, men da han ikke kunne løbe kom der en Næstved angriber imellem og scorede uden problemer i det tomme mål.

Efter Næstveds føringsmål fik AC Horsens lukket ned rent defensivt og resten af halvlegen bød på en del halve og hele chancer til AC Horsens uden nogle af disse dog blev udnyttet. Holdene gik til pause med 0-1 på tavlen.

I 2. halvleg sad AC Horsens tungt på spillet og efter den sløje første halvleg var der i anden mere styr på spillet uden at det dog var prangende. Fortsat blev der lukket godt ned defensivt hvor Jannik Pedersen intet havde at lave, mens at det rent offensivt så mere og mere fornuftigt ud. Efter en time kom så udligningen, hvor Mads Damgaard på Patrick Nielsens fornemme frispark satte panden på og headede bolden i kassen til stillingen 1-1. Minuttet senere kom AC Horsens på 2-1 ved Oguzhan Özcelik. En omstilling mod Næstveds mål gav Oguzhan en gylden mulighed og han svigtede ikke med sit tørre spark.

Føringen gav en tro på, at holdet kunne trække sig sejrrigt ud af et opgør, hvor tingene føltes lidt svære, og AC Horsens kom frem til flere halve chancer, men kunne ikke afgøre tingene. I stedet fik Næstved med otte minutter tilbage af opgøret udlignet til 2-2 på den værst tænkelige måde. Et ufarligt spark fra distancen blev rettet af og Jannik Pedersen i målet uden målmandserfaring, kom uheldigvis til at slå bolden ind mod egen mållinje hvor en Næstved angriber fulgte bolden det sidste stykke over stregen.

Efter udligningen var det Næstved, der virkelig for alvor var tættest på sejren og kun en mesterlig glidende tackling fra Jeppe Svenningsen på stregen reddede til sidst et point til AC Horsens.

Kampen gav ud over en skadet målmand også karantæne til Kristoffer Gjettermann og Hüseyin Sarigöz for gule kort, som er nok til at sende dem en tur i straffeboksen.

Næste kamp for AC Horsens’ U-19 hold er udekampen på lørdag mod divisionens øjeblikkelige duks Silkeborg IF.

Foto: badenfoto.dk