2-2: Sæsonrekord og hæsblæsende slutspurt


18. maj 2018

AC Horsens leverede et fremragende comeback fredag aften, da ”de gule” hentede Brøndbys 2-0 føring i de allersidste minutter, og det var med Kjartan Finnbogason i hovedrollen. Den islandske angriber blev skiftet ind og scorede begge mål i sin sidste hjemmekamp.

Benedikt Röcker bragte gæsterne i front i det 40. minut, da han sendte bolden op i krydset, og få sekunder senere lå bolden i nettet igen, og denne gang var Kamil Wilczek skarpretteren.

En hård skæbne for AC Horsens, der havde gjort det glimrende, og det var kun fremragende redninger fra Frederik Rønnow, der forhindrede to-tre gule mål.

2. halvleg var tæt på at få en katastrofal start, da Hany Mukhtar efter 15 sekunder var helt fri og styrede mod kassen, men han afsluttede svagt på Marcus Bobjerg.

AC Horsens overtog mere og mere af spillet i 2. halvleg og lagde et stort pres på Brøndby mod slutningen af kampen, og det gav bonus. I det 89. minut tog Finnbogason ansvar og scorede direkte på frispark, og i det absolut sidste minut viste han endnu engang sin målnæse, da han scorede efter et flot træk til sit venstreben inde i feltet.

Dermed fik Finnbogason taget fantastisk afsked med hjemmebanen.

AC Horsens runder sæsonen af på mandag den 21. maj klokken 18.00, når ”de gule” møder FC Midtjylland i Herning. Det er sidste chance for at deltage i en udebanetur i denne sæson, og sidste frist for tilmelding er i morgen, lørdag den 19. maj klokken 10.00 – læs mere på achorsens.dk.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

AC Horsens – Brøndby IF 2-2 (0-2)
0-1 Benedikt Röcker (40.)
0-2 Kamil Wilczek (42.)
1-2 Kjartan Finnbogason (89.)
2-2 Kjartan Finnbogason (90.)

AC Horsens: Bobjerg, Nymann, Juel Andersen, Ludwig, Qvist, Frantsen, Jacobsen (Kristensen, 73.), Nielsen (Borring, 62.), Thorsen, Hansson, Okosun

Brøndby IF: Rønnow, Larsson, Arajuuri, Röcker, Jung, Fisker, Nørgaard, Tibbling, Mukhtar (Halimi, 73.), Pukki, Wilczek (Hermannsson, 79.).

Advarsel, AC Horsens: Jacobsen (69.), Finnbogason (90.)

Advarsel, Brøndby IF: Wilczek (75.), Halimi (89.)

Tilskuere: 9.604

Man of the match: Marcus Bobjerg

Dommer: Michael Johansen

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.