25-års jubilæum: Fansene vælger alle tiders højre back


23. april 2019

I år er det 25 år siden, AC Horsens blev stiftet af HfS og FC Horsens med det formål at samle de bedste spillere på et fælles elitehold, og det fejrer ”de gule” på flere måder i 2019.

Der har været rigtig mange dygtige spillere i AC Horsens gennem årene, og der har været mange fanfavoritter hos både små og store gule fans, så det bliver ikke en nem opgave, men nu skal alletiders all star-hold udpeges.

Det bliver de gule fans, der skal sætte holdet, og mon ikke det giver frit løb for minderne om stadionoplevelser, når man skal vælge den bedste målmand, de bedste forsvarsspillere, midtbanespillere eller angribere siden 1994.

AC Horsens har nedsat et ekspertpanel bestående af nuværende eller tidligere trænere og ledere, som har et godt kendskab til de spillere, der har været en del af fodboldlivet på Langmarksvej, og spillerne med flest stemmer er blandt de kandidater, man kan stemme på.

Afstemningen foregår via AC Horsens’ Facebookside, og Søren Jochumsen satte sig på målmandsposten. Denne gang gælder det positionen som højre back. Se mere på Facebooksiden.