Pokalturnering


2013/2014

I første runde vandt AC Horsens med 5-0 over Ringkøbing IF, og i anden runde vandt "De Gule" med 3-1 over Thisted FC. Herefter ventede superligamandskabet fra Randers FC, der blev besejret med 1-0 på CASA Arena Horsens den 26. september. I fjerde runde vandt AC Horsens med 4-0 ude mod Nordvest FC den 30. oktober klokken 19.00, og i kvartfinalen vandt AC Horsens med 5-0 over Vejle Boldklub den 15. marts. Dermed kvalificerede "De Gule" sig til semifinalen i DBU Pokalen for tredje sæson i træk, og modstanderen er AaB over to kampe. Den første spilles på CASA Arena Horsens torsdag den 27. marts klokken 20.00, og der er returopgør i Aalborg onsdag den 9. april klokken 17.45.

2012/2013

AC Horsens trådte ind i tredje runde af DBU Pokalen, hvor "De Gule" mødte Otterup fra 2. division Vest onsdag den 3. oktober klokken 16.00. AC Horsens vandt med 3-2 på et matchvindermål af Thomas Kortegaard. I fjerde runde vandt AC Horsens en sikker 4-0 sejr over HIK på Gentofte Stadion, og i kvartfinalen vandt AC Horsens med 4-2 over OB. Den ordinære kamp sluttede 2-2 på trods af en gul 2-0 føring, og Lasse Kryger og Martin Spelmann afgjorde kampen til AC Horsens' fordel i den forlængede spilletid.

AC Horsens mødte Randers FC i to semifinaleopgør, og det første sluttede med en 1-0 sejr til kronjyderne den 10. april. Colin Todds mandskab trak også det længste strå i returkampen med en 3-2 sejr på CASA Arena Horsens.

2011/2012

AC Horsens mødte Holstebro Boldklub i 2. runde af DBU Pokalen og danmarksserie-holdet måtte indkassere et 5-0 nederlag til "De Gule". I næste runde var AC Horsens en tur i Gladsaxe for at møde AB og det sluttede med en gul 3-0 sejr. Dermed var AC Horsens klar til fjerde runde, hvor holdet skulle en tur til Herlev. AC Horsens havde problemer med det godt spillende hjemmehold, der var tophold i 2. division Øst, men det sluttede med en gul 3-2 sejr.

Kvartfinalen mod FC Fredericia resulterede i en 2-1 sejr til "De Gule" på Monjasa Park og AC Horsens er videre til pokalfinalen efter en samlet 3-2 sejr over HB Køge i semifinalen. AC Horsens' første pokalfinale nogensinde sluttede med et 0-1 nederlag til FC København. Claudemir blev matchvinder kort før pausen. "De Gule" skabte en håndfuld store chancer i den sidste halve time, men ind ville bolden desværre ikke.