AC-gear til seje børn i Hou


15. juli 2011

Vejrguderne har ikke været specielt venlige i denne uge, hvor mange har taget hul på sommerferien, og den silende regn faldt heller ikke i god jord i Hou.

Siden mandag har Hou og Omegns Idrætsforening nemlig afholdt DBU fodboldskole med 48 deltagere og vejret har bestemt ikke været med de unge fodboldspillere.

- Det dårlige vejr betyder da meget for afviklingen af fodboldskolen, for vejret var skidt i går (onsdag) og meget skidt i dag (torsdag). Børnene bliver kolde og det er svært at lave aktiviteter hele tiden, men de har faktisk alle taget det med godt humør, fortæller Ole Poulsen fra Hou og Omegns Idrætsforening.

 AC Horsens besøgte fodboldskolen i går og regnen stod ned i stænger, hvilket havde fået nogle børn til at trække ind i idrætshallen, mens andre driblede i tørvejr i tennisklubbens lokaler.

Som et plaster på såret havde salgs- og udviklingschef Jan Lindegaard forskelligt AC-gear med til børnene og det blev godt modtaget af ”Messi”og de andre børn i fodboldtrøjer. Som en ekstra overraskelse modtog alle børn også en billet til AC Horsens’ familieafsnit til søndagens kamp mod HB Køge.

Her kan du se billeder fra gårsdagens besøg i Hou: