AC Horsens blev snydt i overtiden


30. september 2019

Mandag aften lignede det en fortjent sejr til AC Horsens, og Rune Frantsen så ud til at blive matchvinder, men Esbjerg fB udlignede på et straffespark i det 96. minut.

AC Horsens åbnede kampen bedst og spillede en rigtig god 1. halvleg, og Malte Kiilerich headede bolden få centimeter forbi stolpen allerede i det fjerde minut. Det var lige ved og næsten i flere situationer for ”de gule”, men efter godt en halv time gik den ikke længere for gæsterne.

Nymann skød med frem i højresiden og sendte et indlæg ind foran kassen, hvor Højbjerg boksede bolden ud til Lumb. Han kvitterede med en hård, flad bold ind foran mål, hvor Rune Frantsen dirigerede den i netmaskerne.

Gæsterne kom fint ud til 2. halvleg, og Parunashvili forsøgte sig med et skud efter et minuts penge, men Lansing fik kontrol over bolden ad to omgange.

I det 82. minut fik Jonas Thorsen en gylden mulighed for at lukke kampen, da Jeppe Højbjerg sendte bolden ud i fødderne på ham, men Thorsen skød forbi det tomme mål. Fire minutter senere var Esbjerg-keeperen i det gavmilde hjørne igen, da han kom ud af sit mål og dirigerede bolden hen til Hallur Hansson, der desværre ikke fik ordentlig ram på den.

Dommer Jakob Kehlet pegede på pletten i det 94. minut, da han mente, der var hånd på bolden, og Kauko scorede sikkert. AC Horsens kastede alt frem, og Malte Kiilerich skød bolden på overliggeren dybt ind i overtiden, men gæsterne slap med skrækken.

AC Horsens spiller allerede igen på torsdag den 3. september klokken 18.30, når ”de gule” møder Thisted FC på Sparekassen Thy Arena, og AC Horsens arrangerer udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen søndag den 20. oktober klokken 12.00, når Hobro IK kommer på besøg. Klik her for at købe billet til kampen – husk at du kan scanne den direkte fra din smartphone.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om dagens opgør.

AC Horsens – Esbjerg fB 1-1 (1-0)
1-0 Rune Frantsen (32.)
1-1 Joni Kauko (96.)

AC Horsens: Lansing, Nymann (Masovic, 84.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip (Therkildsen, 70.), Jacobsen, Hansson, Thorsen, Okosun, Frantsen.

Esbjerg fB: Højbjerg, Anyembe, Austin, Halsti, Lauridsen, Sørensen, Parunashvili, Kristensen, Dauda (Kauko, 54.), Soiri (Brinch, 81.), Petre (Yakovenko, 62.).

Advarsel, AC Horsens: Lansing (72.), Kiilerich (90.), Lumb (90.)

Advarsel, Esbjerg fB: Dauda (40.), Yakovenko (84.)

Tilskuere: 1.954

Man of the match: Rune Frantsen

Dommer: Jakob Kehlet

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.

Foto: Charlotte Adsbøl