AC Horsens bliver en del af eSuperligaen


9. oktober 2018

AC Horsens tager endnu et skridt på esportssiden, når ”de gule” bliver en del af eSuperligaen, der bliver sparket i gang senere på året.

eSuperligaen består af de 14 superligaklubber samt Silkeborg IF, Lyngby og FC Helsingør, og klubberne skal dyste i FIFA 19.

AC Horsens er i fuld gang med forberedelserne til sæsonen, og 24-årige Casper Paetau bliver spillende træner for ”de gule”.

Han har været på FIFA-scenen siden FIFA 12, hvor han begyndte at spille på et seriøst plan, og han har deltaget i DM og andre større turneringer. Det bragte ham på et tidspunkt ind på top 50 på den danske rangliste.

Han er meget tæt på at have fundet to kontraktspillere til AC Horsens-holdet.

- Jeg har selvfølgelig kigget på spillernes niveau og placering på ranglisten, men jeg har også vurderet dem ud fra mentaliteten. De skal kunne håndtere modgang og holde hovedet koldt. Jeg har fundet to spillere, som jeg er ret sikker på, og den ene kontaktede endda mig. eSuperligaen er et spændende tiltag, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil fremme esport generelt, men også FIFA, fortæller Casper Paetau.

FIFA-spillerne kommer på kontrakt. De spiller i formatet FUT i 2019 og skal bære det gule spillertøj under kampene.

Hvis du har spørgsmål vedrørende esport, så er du velkommen til at kontakte Jamie Murphy på jm@achorsens.dk