AC Horsens er ankommet til Tyrkiet


23. januar 2019

Spillere, trænere og ledere fra AC Horsens satte i morges kursen mod Belek i Tyrkiet, hvor der venter en træningslejr i fine omgivelser.

Træningslejren byder på mange træningspas, masser af socialt samvær og tre træningskampe mod stærke modstandere.

Søren Reese gav onsdag aften en status over dagen, der hovedsageligt gik med transport.

- Vi mødtes klokken 7.00 til morgenmad i Horsens, hvorefter vi satte kursen mod Hamburg klokken 7.30. Nogen valgte at sove lidt, og der var meget stille de første par timer, men derefter steg stemningen stille og roligt. Vi var i lufthavnen klokken 11.30 og fik fornøjelsen af en praktikant, der skulle tjekke os ind, så det tog sin tid og gav lidt kø. Jeg stod med Peter Nymann og Thomas Kortegaard, der ikke synes, de fik den respekt, de fortjente som gamle spillere, lyder det med et glimt i øjet fra Reese.

- Flyveturen forløb super godt, og vi landede 10 minutter før tid. Kevin og Sebastian kom lidt for sent til flyet, men det er ikke så overraskende. Hvis jeg skulle gætte på to, der ville komme for sent, så skulle det være dem, og jeg var lidt overrasket over, at Sammy ikke var med dem, lyder det fra Søren Reese.

Vejrudsigten for de kommende dage ser ikke alt for prangende ud, og det var da heller ikke høj solskin, der mødte de gule spillere i Tyrkiet.

- Det stod ned i stænger, da vi var i lufthavnen, men der var tørvejr, da vi ankom til hotellet efter 45 minutters kørsel. Hotellet ser rigtig fint ud, maden smager godt, og der er rent faktisk wifi, der virker. Det er nok første gang, jeg har prøvet det på en træningslejr. Banerne ligger lige uden for hotellet, og vi har to træningspas i morgen, slutter Søren Reese.

Hvis du ikke allerede følger AC Horsens på Instagram, så er det en god idé at begynde nu, for her kommer du ind bag kulisserne på træningslejren, når spillerne overtager den gule Instagramkonto.