AC Horsens – FC Nordsjælland: To ekstra billetter til sæsonkortholdere


17. oktober 2018

AC Horsens tager imod FC Nordsjælland på CASA Arena Horsens lørdag den 27. oktober klokken 16.00.

Mange gule fans har sikret sig et sæsonkort til AC Horsens’ hjemmekampe i denne sæson, og de får traditionen tro fire ekstra billetter i løbet af sæsonen – to i efteråret og to til foråret.

I denne sæson har AC Horsens haft et tilskuergennemsnit på 4.272 på CASA Arena Horsens, og forhåbentlig kommer der også mange tilskuere til kampen mod Kasper Hjulmands tropper. AC Horsens’ sæsonkortholdere kan tage to gæster med til opgøret mod FC Nordsjælland, for de får to ekstra billetter til denne kamp.

- Vi er super glade for tilskuerfremgangen på hjemmebane i denne sæson, og vi håber, at vores sæsonkortholdere benytter deres ekstra billetter til kampen mod FC Nordsjælland. Det er en god lejlighed til at tage sin bror, søster, forældre, kollega, ven eller naboen med, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Sæsonkortholdere kan hente de to gratis billetter i Bytorv Horsens tirsdag den 23. oktober klokken 15.30-17.00. Her stiller AC Horsens det mobile billetkontor op, kører konkurrencer med merchandise, og der vil være mulighed for en snak med et par AC-spillere, der gerne stiller op til selfies og skriver autografer mellem klokken 16.00 og 17.00.