AC Horsens’ FIFA-hold er komplet


15. februar 2019

AC Horsens fik en fin debut i eSuperligaen og sluttede lige uden for playoff-pladserne på en niendeplads i sidste sæson.

”De gule” sparker hul på den nye sæson tirsdag den 26. februar klokken 20.00 mod SønderjyskE, og der venter en spændende sæson, hvor det store mål er at nå playoff-pladserne.

Det gule mandskab er nu komplet og består af Mikkel Legind og Rasmus Pedersen, der også repræsenterede AC Horsens i sidste sæson, samt Frederik Westergaard og Niklas Jakobsen.

Rasmus ”Ralle” Pedersen ærgrer sig over, at AC Horsens ikke nåede playoff-pladserne i sidste sæson.

- Denne gang skal vi med i slutspillet, men det kræver, at vi er koncentrerede fra første kamp. Vi var nok lidt nervøse i starten, fordi det var nyt, men vi vænnede os til det, og højdepunktet var helt klart sejren over AGF og det uafgjorte resultat mod FCK. Det gav os mere tro på tingene, fortæller ”Ralle”.

Frederik Westergaard er en af de nye drenge i klassen, og han glæder sig til at tage hul på sæsonen.

- Horsens er min hjemby, og det er her, jeg er vokset op og har set mange fodboldkampe, så det er fedt, at jeg nu skal være FIFA-spiller for klubben, lyder det fra Frederik Westergaard.

Niklas Jakobsen er også ny i AC Horsens-regi, men han var med helt fremme for AGF-holdet i sidste sæson.

- Jeg kom ind som ukendt, og til sidst var jeg blandt de spillere, der præsterede bedst. Jeg følte mig tryg, og jeg troede på, at jeg kunne vinde kampene hver gang. Målet med sæsonen må være at få AC Horsens med i playoff og give drengene mulighed for at opleve den stemning, der er. Når vi så er der, må vi tage en kamp ad gangen, lyder det fra Niklas Jakobsen.

Han må væbne sig med tålmodighed, for hans EA-konto er spærret i øjeblikket.