AC Horsens forlænger aftalen med Jacob Berthelsen


27. maj 2016

Forsvarspiller og styrmand Jacob Berthelsen har forlænget sin kontrakt med et halv år indtil 31/12-2016 med AC Horsens. Jacob kom til klubben fra Brønshøj i 2014 og har siden været fast inventar på førsteholdet i AC Horsens. Dette forår har Jacob dog været plaget af skader og deri ligger grunden til den korte forlængelse. Manager Bo Henriksen udtaler:

- Jacob er en spiller, vi er sindssyg glade for at have i truppen og derfor var der heller ikke tvivl omkring en forlængelse. Han er en spiller med et kæmpe potentiale og var absolut en af de bedste spillere for os i efteråret. Han har dog været plaget af skader her i foråret og det er grunden til vi kun har forlænget med et halvt år. Men så snart han kommer tilbage og får nogle kampe og rammer det niveau vi kender, så er der ingen tvivl om at han får tilbudt en ny forlængelse.  Han er en vigtigt profil for os og en spiller der kan gå hen og blive en profil i superligaen på grund af hans kvaliteter. Så jeg er meget tilfreds med forlængelsen og glæder mig enormt meget til at han er tilbage på træningsbanen efter ferien.

Jacob Berthelsen er også glad for den nye aftale, hvilket vil gøre at han nu skal til at i gang med hans tredje sæson hos de gule.

- Jeg er godt klar over jeg ikke har spillet kampe i et halvt år, og derfor er jeg enormt stolt og super glad for at AC Horsens vil forlænge min kontrakt. Jeg vil bruge forlængelsen til at komme tilbage på niveau og derefter gå efter et niveau som er højere end det jeg var på, inden jeg blev skadet. Men lige nu handler det om at blive klar, så jeg kan hjælpe holdet efter sommerferien når vi starter op igen, så jeg var slet ikke i tvivl om at skrive under, da jeg fik tilbuddet siger Jacob Berthelsen omkring kontraktforlængelsen.