AC Horsens forlænger med Anders Wittorff


14. marts 2019

AC Horsens har forlænget aftalen med Anders Wittorff, der er cheftræner for klubbens U14-mandskab.

Anders Wittorff indledte sin trænerkarriere i AC Horsens i sommeren 2016, da han var U15-assistent i 14 dage, hvorefter han efter en trænerrokade blev cheftræner sammen med Kristian Høeg på U13 i to år. Siden fulgte han med årgang 2004 op på U14 i et år, inden han overtog spillerne på årgang 2005, som han har nu.

Talentchef Claus Troelsen glæder sig over, at Wittorff fortsætter som cheftræner på U14.

- Anders Wittorff er en Horsens-dreng, der har spillet i AC Horsens som ungdomsspiller og har værdierne under huden. Han har udviklet sig fantastisk som træner i vores miljø og lægger ild og sjæl i trænerjobbet. Drengene er glade for ham som træner og hans måde at agere på, og det var helt naturligt at tilbyde ham en toårig forlængelse, fortæller Claus Troelsen.

Anders Wittorff begynder på DBU’s A-træneruddannelse i januar 2020, hvor han kan fortsætte sin gode udvikling som træner.

- Som klub vil vi gerne have vores trænere igennem relevant uddannelse, så vi står stærkest muligt internt og i forhold til licens. U14 er det helt rigtige niveau for Anders lige nu, men på et tidspunkt får han ambitioner om næste skridt, og sådan skal det være for alle trænere. De skal stræbe efter næste skridt i karrieren, forklarer Claus Troelsen.

Anders Wittorff har det godt i klubben og ser frem til at fortsætte trænergerningen i AC Horsens.

- Jeg er rigtig glad for at være en del af det heroppe. Jeg kan huske, at vi ved samme snak sidste år talte om, hvordan klubben hele tiden udvikler sig, og når man er i det hver dag, kan man virkelig fornemme, at der hele tiden blæser positive vinde over AC Horsens - det skal fortsætte og det glæder jeg mig over at være en del af de næste år. Derudover så elsker jeg miljøet i klubben, vi har det rigtigt godt sammen i trænergruppen, vi har dygtige og engagerede spillere, og der bliver nørdet utroligt meget fodbold på tværs af årgangene, fortæller Anders Wittorff og fortsætter:

- Man smiler altid med det ene øje og græder med det andet, når man skal vinke farvel til en årgang. Det er ingen hemmelighed at jeg er ekstrem glad for min nuværende årgang 05. Det er nogle rigtig, rigtig dygtige fodboldspillere og nogle fantastiske drenge både på og uden for banen. Vi går nogle spændene måneder i møde, og dem glæder vi os rigtig meget til, og det er der, alt fokus kommer til at være. De kommende U14-spillere glæder jeg mig også til at arbejde med. De har gennemgået en vanvittig positiv udvikling, siden de startede i AC Horsens-regi i sommer, og jeg ser frem til at arbejde videre på det gode arbejde, Aaes og Seamus er i gang med, lyder det fra Wittorff.

Han glæder sig til at komme på skolebænken, når han tager hul på A-træneruddannelsen om et års tid.

- Det lå ret godt til højrebenet, at jeg skal starte på A-træneruddannelsen i januar 2020. Det bliver hårdt arbejde, men jeg er sikker på, at det vil gavne min udvikling og være med til at gøre mig til en dygtigere træner, så det glæder jeg mig selvfølgelig meget til, slutter Anders Wittorff.