AC Horsens forlænger med Christian Madsen


6. juni 2011

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Christian Madsen, så samarbejdet nu gælder frem til sommeren 2012. Christian Madsen har gjort sig fortjent til kontraktforlængelsen via gode præstationer i reserveholdskampene, en god mentalitet og en stærk træningsindsats.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til at arbejde videre med den talentfulde spiller.

- Christian Madsen er inde i en god udvikling og han har den rigtige tilgang til livet som professionel fodboldspiller. Han har gjort en god figur i træningskampene og vi tror på, at vi sammen kan hæve hans niveau yderligere, fortæller Johnny Mølby.

- Vi har forlænget med Christian Madsen, der har været i klubben gennem mange år og han har arbejdet hårdt for at få denne kontraktforlængelse. Han skal udvikle sig yderligere for at tage det sidste skridt og vi glæder os til at arbejde videre med ham, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Christian Madsen ser frem til at fortsætte i den gule trøje.

- Jeg har døjet lidt med skader, men hvis vi ser bort fra det, så er jeg inde i en god udvikling og det har været en fin sæson. Kampene i reserveholdsturneringen og træningspas med superligaspillerne har udviklet mig meget i forhold til boldomgang, fysik og tempo i spillet, og det har givet mig blod på tanden, fortæller Christian Madsen.