AC Horsens forlænger med gul legende


31. januar 2019

AC Horsens har forlænget aftalen med Jesper Matz, der er assistenttræner for klubbens U19-mandskab, og samarbejdet fortsætter nu frem til sommeren 2020.

Jesper Matz er en levende, gul legende, der indgik sin første aftale tilbage i 1995 i Horsens fS, og han blev træner i AC Horsens i 1997. Her har han været lige siden, og han har haft stor betydning for mange gule talenter gennem tiden.

Det er da også en meget tilfreds talentchef, der sætter ord på samarbejdet med Jesper Matz.

- Jesper Matz er vores kulturbærer nummer ét, og han har efterhånden sat sit store præg på klubben i 24 år. Han bidrager primært til en rigtig god kultur omkring U19-drengene, der på en god måde lærer om den rette disciplin og får vores værdier endnu mere ind under huden. De lærer overgangen fra ungdom til senior på en rigtig god måde, og Matz stiller høje krav til, at de levere deres ypperste hver eneste dag. Han er derudover en god sparringspartner til træning og på det taktiske plan for Michael Hjortkjær, og de supplerer hinanden rigtig godt, selv om de er meget forskellige, fortæller Claus Troelsen.

Man ved, der er styr på tingene, når Jesper Matz er omkring holdet, og han nyder stor respekt i hele klubben for sin måde at arbejde og være på.

Nu har han altså forlænget sin aftale med endnu et år.

- Det var ikke en svær beslutning, og det tog os vel 15 sekunder at forlænge aftalen. Overordnet er det sjovt at være med omkring AC Horsens, og vi er inde i en rigtig god udvikling på ungdomssiden, hvilket er spændende at være en del af. Vi får et virkelig godt hold på U19, og vi har generelt en fantastisk trænergruppe bestående af unge trænere, der vil det så meget, og det smitter af. Det er fedt at være en del af, og jeg glæder mig til at følge en træner som Christian Hansen, der er et kæmpe trænertalent. Jeg glæder mig til at fortsætte i endnu en periode, fortæller Jesper Matz.