AC Horsens forlænger med Hallur Hansson


4. juni 2019

AC Horsens har forlænget aftalen med Hallur Hansson, så samarbejdet nu fortsætter frem til den 31. december 2021.

”De gule” købte Hallur Hansson i Vendsyssel FF for tre år siden, og den færøske landsholdsspiller har siden udviklet sig til at være en nøglespiller for manager Bo Henriksen.

I denne sæson har han endnu engang markeret sig med stærke præstationer og syv mål, og han blev fuldt fortjent kåret til årets spiller.

Bo Henriksen ser frem til at fortsætte samarbejdet med Hansson.

- Det siger sig selv, at vi gerne ville forlænge med Hallur Hansson, der blev kåret som årets spiller og kun havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, og vi er stolte over, at han tror så meget på projektet, at han nu har forlænget. Hallur er en dygtig spiller, meget dedikeret og en inspirator for os alle, og vi skal sammen arbejde for, at han kan tage det næste skridt og blive interessant for større klubber inden for kontraktperioden. Han har været fremragende for os, men jeg er ikke i tvivl om, at han har potentiale til endnu mere, fortæller Bo Henriksen.

Hallur Hansson ser frem til endnu flere kampe i trøje nummer 17.

- Vi har forhandlet i forholdsvis lang tid, og jeg har selvfølgelig tænkt meget over det, men jeg har det rigtig godt i AC Horsens, hvor der er gode mennesker på og omkring holdet og ikke mindst et dygtigt trænerteam med Bo i spidsen. Det seneste halve år er ikke gået som forventet, men vi overlevede og ser frem mod næste sæson, hvor vi skal spille om at opnå noget, og det vil jeg gerne være en del af, fortæller Hallur Hansson, der i øjeblikket er på Færøerne sammen med landsholdet, der skal spille mod Spanien og Norge i Torshavn.