AC Horsens forlænger med Janus Drachmann


11. april 2012

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Janus Drachmann, så samarbejdet nu gælder frem til sommeren 2014.

Janus Drachmann har gennemgået en fantastisk udvikling gennem det seneste års tid, og cheftræner Johnny Mølby glæder sig over kontraktforlængelsen med midtbanespilleren.

- Janus Drachmann har spillet godt over en længere periode, hvor han er startet inde i mange kampe, og han har virkelig formået at sætte sit aftryk på kampene. Han har taget et stort spring, men vi tror på, at han kan løfte sig yderligere, så han bliver en endnu dygtigere spiller, fortæller Johnny Mølby.

- Vi er glade for kontraktforlængelsen med Janus Drachmann, der har gennemgået en markant udvikling i AC Horsens. Han har en meget professionel tilgang til livet som fodboldspiller, og han har både værktøjerne og viljen til at nå langt, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Janus Drachmann havde kontraktudløb om få måneder, men han har altså valgt at forlænge med yderligere to år.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i AC Horsens, hvor jeg trives godt med holdkammeraterne og omgivelserne. Vi skal bygge videre på vores succes, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere sportsligt og menneskeligt gennem de næste to år. Det betyder alt for mig, at jeg og min familie trives, og det gør vi i AC Horsens, fortæller Janus Drachmann.

Foto: badenfoto.dk