AC Horsens forlænger med Jeppe Mehl


11. juni 2016

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Jeppe Mehl, så samarbejdet nu fortsætter frem til sommeren 2018.

Jeppe Mehl skiftede fra Esbjerg fB til AC Horsens for godt fem år siden, og han har siden udviklet sig til at være en vigtig spiller for ”de gule”.

Manager Bo Henriksen er da også rigtig glad for, at han også fremover skal arbejde sammen med den løbestærke kantspiller.

- Vi er meget glade for, at Jeppe Mehl har forlænget sin kontrakt med to år, for han er en kulturbærer og en af dem, der har været med hele vejen, da det også hed Europa League og en slutplacering som nummer fire i Superligaen, og det er vigtigt for os med spillere, der har en vis ballast og kan vise vejen frem for de yngre kræfter i truppen. Han er en ydmyg mand, der arbejder hårdt og kan afgøre fodboldkampe, og han bliver også vigtig i de kommende sæsoner, fortæller Bo Henriksen.

Jeppe Mehl er glad for kontraktforlængelsen, der altså betyder yderligere to år i den gule trøje.

- Nu har jeg været i AC Horsens i fem år, og jeg kan godt lide at være i klubben. Vi har gang i et sindssygt spændende projekt, og det er helt klart et projekt, jeg gerne vil være med til at videreføre. Jeg kan godt lide klubbens værdier og det arbejde, der bliver lagt i klubben af frivillige og de ansatte. Nu er vi tilbage i det fine selskab, og det spiller også ind, men det betyder ligeså meget, at jeg godt kan lide holdet, omgivelserne og selve klubben – det hele spiller bare, lyder det fra Jeppe Mehl.