AC Horsens forlænger med Johnny Mølby


18. november 2011

AC Horsens har forlænget aftalen med cheftræner Johnny Mølby, der nu har kontrakt med ”De Gule” frem til sommeren 2014.

Sportsdirektør Jesper Hansen glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til et fortsat tæt samarbejde med AC Horsens’ cheftræner.

- Johnny Mølby har været cheftræner for AC Horsens i to et halvt succesfulde år, så vi glæder os selvfølgelig over, at vi er nået til enighed om minimum to et halvt år mere. Johnny Mølby har – i samarbejde med det øvrige trænerteam – flyttet os i den rigtige retning og skabt gode resultater. Som klub har vi flyttet os sportsligt og imagemæssigt, hvilket Johnny Mølby skal have stor kredit for. Forlængelsen er den rigtige løsning for både Johnny Mølby og os, men der er ingen tvivl om, at der venter ham større udfordringer end AC Horsens i fremtiden, for han er en dygtig træner, der kun bliver endnu dygtigere. Johnny Mølby har en rigtig stærk vinderattitude og positiv tilgang til tingene, hvilket er med til at trække omgivelserne i den rigtige retning. Personligt er jeg glad for den kemi, forståelse og dialog, vi har omkring klubbens udfordringer i dagligdagen og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Johnny Mølby ser frem til at fortsætte trænerkarrieren i AC Horsens.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være i AC Horsens. Klubben og holdet er inde i en rigtig god udvikling, og mine og klubbens målsætninger har stemt godt overens. Vi har også de samme planer for de næste par sæsoner og det betyder meget for mig. Jeg er glad for at arbejde med spillertruppen og er ikke i tvivl om, at vi kan rykke os endnu mere i den rigtige retning. Mit samarbejde med de øvrige trænere og Jesper Hansen fungerer godt og vi har en fantastisk commitment til fællesskabet i klubben. Det betyder, at vi alle trækker i den samme retning og det er en vigtig faktor, fortæller Johnny Mølby.