AC Horsens forlænger med Joseph Mensah


24. november 2016

AC Horsens har forlænget aftalen med Joseph Mensah, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2018.

I øjeblikket er den teknisk stærke offensivspiller skadet, men man skal ikke være fodboldekspert for at se det store potentiale, han besidder, og manager Bo Henriksen er da også glad for, at Mensah har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse.

- Joseph har været ude med en drilsk skade rigtig, rigtig længe, men vi så jo blandt andet i efteråret 2015, hvilket potentiale han har. Han er på mange måder outstanding og kan nogle ting, der er kampafgørende, og det kan vi jo godt lide i AC Horsens. Som det ser ud nu, så vil han først være tilbage på 100 procent i næste sæson, men vi ser et kæmpe potentiale i ham, og kontraktforlængelsen er også en cadeau til det arbejde, han allerede har lavet. Vi glæder os til at se ham udvikle sig endnu mere, og på sigt skal han være med til at konsolidere AC Horsens i Superligaen og gøre os endnu bedre, siger Bo Henriksen.

Joseph Mensah havde oprindeligt kontraktudløb til sommer, men han har altså valgt at forlænge med yderligere et år.

- Det er en meget stor ære for mig at forlænge med endnu et år, for jeg elsker klubben og har fået et gult hjerte. Forlængelsen er et godt skridt i min karriere, og jeg glæder mig til at komme tilbage på træningsbanen, så jeg kan forbedre mig sammen med holdet. Jeg vil gerne takke ledelsen, mine holdkammerater og staben omkring holdet, og jeg ser frem til endnu flere gode oplevelser i den gule trøje. Jeg er stolt over at repræsentere AC Horsens, fortæller Joseph Mensah.