AC Horsens forlænger med Mads Lyng


22. december 2011

AC Horsens har forlænget aftalen med Mads Lyng, så samarbejdet nu gælder frem til sommeren 2013.

Mads Lyng er cheftræner for AC Horsens’ U-17 hold, der har leveret en række gode præstationer i efteråret, og han er en vigtig brik i klubbens positive udvikling på talentsiden.

- Mads Lyng er en talentfuld træner, der er rigtig dygtig til at arbejde med unge fodboldspillere og han nyder stor respekt blandt spillere og trænerkolleger. Han har en rigtig god indstilling og det er tydeligt, at han brænder for at hjælpe vores talenter på vej. Han har været her i et års tid og har allerede sat sit aftryk i klubben, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Mads Lyng trives godt i AC Horsens og det var naturligt for ham at forlænge kontrakten med ”De Gule”.

- Jeg blev træner i AC Horsens for et års tid siden efter nogle år som træner for kvindelige fodboldspillere og det har jeg ikke fortrudt. AC Horsens er en seriøs ungdomsklub på herresiden og jeg er imponeret over den struktur og målrettethed, der er i klubben. Det er med til at give et spændende miljø, hvor både trænere og spillere udvikler sig meget. Jeg kan identificere mig med AC Horsens’ værdier og trives med mine trænerkolleger. Det er dejligt at få en snak med for eksempel Johnny Mølby, Jan Vingaard eller Anders Madsen om stort og småt. AC Horsens er en klub på vej frem på ungdomssiden og jeg vil gerne være med til at trække klubben helt frem blandt de bedste i landet. Min personlige ambition er at nå så langt som muligt og jeg vil gerne være superligatræner på sigt, men lige nu glæder jeg mig til hver eneste dag i AC Horsens og jeg er glad for, at vi har forlænget aftalen, fortæller Mads Lyng.

Foto: badenfoto.dk