AC Horsens forlænger med Malte Kiilerich


30. marts 2021

AC Horsens forstærkede defensiven ved at hente Malte Kiilerich til klubben fra Hvidovre i 2019, og den stærke midterforsvarer skrev dengang under på en kontrakt frem til sommeren 2022.

Der er altså stadig godt et år tilbage af kontrakten, men parterne er allerede nu blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2025.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård er glad for, at ”de gule” også fremadrettet får glæde af Kiilerichs kvaliteter.

- Det er utroligt positivt, at vi på trods af vores nuværende situation i bunden af 3F Superligaen kan forlænge med en stamspiller, og det siger noget om, at Malte tror på projektet i AC Horsens. Han har om nogen vist et højt niveau, specielt efter jul, og han er både som spiller og leder begyndt at tage mere ansvar. Han får masser af spilletid, er synonym med stabilitet og lever i høj grad op til vores værdier, siger Niels Erik Søndergård.

Forlængelsen med Kiilerich vækker også glæde hos cheftræner Jens Berthel Askou.

- Malte har gennem længere tid gjort det godt for AC Horsens, men han har specielt i foråret fortsat sin gode udvikling i en svær tid for klubben. Han er trådt i karakter og spiller med overskud og ro, og han har stadig et godt udviklingspotentiale. Derudover er han en fantastisk fyr på og uden for banen, og han er omhyggelig og et godt eksempel for de andre qua sit hårde arbejde. Han tager de rigtige skridt på baggrund af en solid og seriøs tilgang til tingene, og han bliver kun endnu dygtigere. Malte har i en svær tid vist os tillid i forhold til at committe sig til vores projekt, og jeg er sindssygt glad for, at han fortsætter i AC Horsens, fortæller Jens Berthel Askou.

Malte Kiilerich klarede ubesværet springet fra den næstbedste række til 3F Superligaen, og han glæder sig til de kommende år i AC Horsens.

- For det første har jeg det rigtig godt i AC Horsens, for der er mange gode folk i og omkring klubben, og vi har gang i et spændende projekt. Vi har en stærk trup, der har potentiale til mere, end vi viser i øjeblikket, og jeg kan sagtens se mig i projektet og være med til at bygge op igen, hvis det ender med det. Uden for banen er jeg også godt tilpas og bor i byen, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forlænge min aftale, fortæller Malte Kiilerich.