AC Horsens forlænger med managerassistent Mads S. Lyng


9. marts 2020

AC Horsens har forlænget kontrakten med managerassistent Mads S. Lyng, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2023.

Mads S. Lyng var cheftræner for AC Horsens’ U17-mandskab fra januar 2011 til sommeren 2014, hvorefter han tilbragte et par år i Randers FC, inden han vendte tilbage til ”de gule” som U19-cheftræner.

Han blev forfremmet til staben omkring superligatruppen i sommeren 2017, og han har siden været en højt værdsat managerassistent for Bo Henriksen, der glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde.

- Lyng spiller en stor rolle i den sportslige sektor med sine åbenlyse personlige og faglige kompetencer, og han har været ekstremt vigtig i forhold til at skabe en stærk kultur og et solidt fundament, vi kan bygge videre på. Han er en nøglemedarbejder for mig og klubben, og forlængelsen sikrer vigtig kontinuitet i forhold til vores setup og sportslige resultater. Forlængelsen betyder også, at vi beholder vigtig viden i klubben og fremadrettet sikrer en god struktur i hverdagen. Som klub skal vi hele tiden rykke os i den rigtig retning, og her spiller Mads Lyng en stor rolle, fortæller Bo Henriksen.

Det var naturligt for Lyng at skrive under på en forlængelse af kontrakten.

- Det var helt klart min førsteprioritet at blive i AC Horsens, hvor jeg har et rigtig fedt job, og jeg er kommet til et punkt, hvor jeg synes, at jeg er god til det, jeg laver. Jeg føler, jeg kan bidrage til, at vi kan udvikle os yderligere som klub, og personligt kan jeg stadig udvikle mig og blive dygtigere i forhold til at samarbejde med den resterende del af klubben. Det er fedt, at jeg føler, jeg kan gøre en forskel og stadig kan udvikle mig, fortæller Mads S. Lyng og fortsætter:

- Det var et mål for mig at skrive under på en længere aftale, for jeg kan sagtens se mig her i lang tid, og jeg er rigtig glad for, at klubben har det på samme måde. Vi har taget store skridt på seniorsiden og på Akademiet, og det er jeg sikker på, at vi fortsætter med, for der er dygtige mennesker og en stærk kultur i klubben, lyder det fra Mads S. Lyng.