AC Horsens forlænger med Mathias Nielsen


13. september 2016

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Mathias Nielsen, så samarbejdet nu fortsætter frem til sommeren 2019.

Mathias Nielsen skiftede fra Næstved i 2. division til AC Horsens i sommeren 2014 og har siden udviklet sig til at være en profil for ”de gule”.

Manager Bo Henriksen glæder sig over forlængelsen med anføreren, der fodboldmæssigt og menneskeligt passer perfekt ind i AC Horsens.

- Vi er sindssygt glade og stolte over, at vi har forlænget med vores kaptajn. Det betyder blandt andet, at vi får skabt noget kontinuitet i truppen, og kontinuitet er afgørende for, at vi på lang sigt skaber resultater og grobund for at blive endnu bedre. Vi vidste, at Mathias var god, da vi hentede ham i 2. division for godt to år siden, men han har udviklet sig helt fantastisk, og det er et skulderklap til både os og Mathias, at vi forlænger samarbejdet med en spiller, vi selv har været med til at forme og som selv har taget steppet op, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Han er et bevis på, at man med talent, hårdt arbejde og dedikation kan nå langt i fodbold, og jeg ser en stor fremtid for ham, for vi har ikke set det bedste fra ham endnu. Han har de rigtige fodboldmæssige og mentale egenskaber til at blive endnu bedre. Derudover er han et fantastisk menneske og en rigtig god anfører, lyder det fra Bo Henriksen.

Mathias Nielsen havde oprindeligt kontraktudløb næste sommer, men han har altså valgt at forlænge med yderligere to år, og han ser frem til at fortsætte sin udvikling i AC Horsens.

- Det er dejligt, at jeg nu har forlænget med AC Horsens, for det var den bedste løsning for mig i forhold til udstillingsvinduet i AC Horsens, måden vi spiller på og tilliden fra Bo Henriksen. Jeg havde et hårdt første år, hvor jeg ikke spillede forfærdelig meget, men derefter slog jeg igennem på midtbanen og blev anfører for ”det nye AC Horsens”. Det har været en sindssyg fed rejse og meget lærerigt indtil videre, og jeg er meget glad for at være i klubben, hvor der er gode trænere, holdkammerater og folk omkring holdet, fortæller Mathias Nielsen.