AC Horsens forlænger med Mikkel Legind


24. januar 2019

AC Horsens fik en fin debut i eSuperligaen og sluttede på en niendeplads – lige uden for playoff-pladserne.

”De gule” havde samme pointantal som Silkeborg IF og FC Midtjylland på henholdsvis syvende- og ottendepladsen, og det var således kun målscoren, der holdt AC Horsens væk fra de sjove placeringer.

Mikkel Legind var en del af AC Horsens’ hold i eSuperligaen, og han har sat sin underskrift på en aftale, der løber frem til sommeren 2020.

- Det har været rigtig spændende at være en del af AC Horsens i eSuperligaen, og jeg vil gerne være med til at gøre det endnu bedre og opnå en højere placering i næste sæson. Jeg har altid fulgt AC Horsens og er kommet på stadion for at se fodbold, så det er dejligt at repræsentere klubben i den virtuelle verden, fortæller Mikkel Legind.

Der har været stor fokus fra fans og medier på den første sæson i eSuperligaen.

- Jeg indså ikke, hvor stort det var i starten, men da jeg sad og så finalerne i TV, fik jeg sommerfugle i maven, for det var jo også mig, folk havde siddet og heppet på. Jeg føler, at jeg er blevet mere moden i forhold til at være på TV og give interviews, og jeg kan høre på de forskellig klip, at jeg er gået fra at være nervøs til at være mere sikker, lyder det fra Mikkel Legind.

Den nye sæson i eSuperligaen går i gang i slutningen af februar.