AC Horsens forlænger med Muamer Brajanac


6. januar 2021

I begyndelsen af oktober 2020 havde AC Horsens Muamer Brajanac til prøvetræning, og det gjorde han så overbevisende, at ”de gule” efter et par dage kvitterede med en kontrakt frem til sommeren 2021.

Den fysisk stærke angriber med en fortid i Brøndby IF og FC København og 28 ungdomslandskampe på CV’et har gennemgået en rigtig god udvikling siden, og nu er AC Horsens og Brajanac nået til enighed om en kontrakt gældende frem til 31. december 2023.

Muamer Brajanac står efter relativ kort tid i den gule trøje noteret for spilletid i ni kampe, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård har store forventninger til den 19-årige angriber.

- Vi kendte Muamer Brajanac fra hans ungdomstid, hvor han var en profil for FC København og Brøndby IF som U17- og U19-spiller, og vi valgte at invitere ham til prøvetræning, da han kom i overskud i FC København. I første omgang lavede vi en kort kontrakt med ham, men han har allerede via indhop, træningsindsats og sit gåpåmod vist, at han er en spiller, vi kan satse på og arbejde videre med. Han er en spændende angriber med fysik og afslutningsfærdigheder på et højt niveau, men han har selvfølgelig også udviklingsområder, han skal arbejde med. Han kan spille U19 i foråret, men han skal banke endnu mere på i forhold til spilletid i 3F Superligaen, og det er jeg ikke i tvivl om, at han kommer til, for han har vist, at han kan være med, fortæller Niels Erik Søndergård.

Muamer Brajanac er glad for at få en længerevarende kontrakt med AC Horsens og ser frem til at forløse sit store potentiale i den gule trøje.

- Siden jeg var til prøvetræning i AC Horsens, er det gået hurtigt, og jeg har fået en masse indhop og gode oplevelser. Selvom resultaterne har været lidt svingende, og ikke som vi havde håbet på, så har de seneste tre måneder været en oplevelse for mig personligt. Jeg har fået mine første superligaminutter og erfaring på det her niveau, og mit delmål er at spille endnu flere minutter. Truppens og klubbens helt store mål er selvfølgelig at skabe resultater og blive i 3F Superligaen, siger Muamer Brajanac og fortsætter:

- På længere sigt er et af mine mål at presse mig på og give så meget konkurrence, at jeg kommer til at spille kampe fra start, og mit helt store mål er at præstere så godt, at jeg kan komme videre til en større adresse, men lige nu vil jeg bare gerne score mål og hjælpe holdet med at vinde, slutter Brajanac.