AC Horsens forlænger med Nabil Aslam


2. januar 2012

AC Horsens har forlænget aftalen med Nabil Aslam, så samarbejdet nu gælder frem til udgangen af 2015.

Den stærke midterforsvarer skiftede til AC Horsens fra Frem i sommeren 2008 og har siden udviklet sig til at være en etableret superligaspiller.

- Nabil Aslam præsterer generelt på et rigtig godt niveau og har lagt på rent spillemæssigt, hvor især hans boldomgang og defensive placeringsevne er blevet markant forbedret. Rent mentalt har han flyttet sig, så han er i stand til at holde koncentrationen gennem 90 minutter, fortæller cheftræner Johnny Mølby

- Nabil Aslam er en vigtig spiller for AC Horsens og vi tror på, at vi kan rykke ham yderligere. Derfor har vi også valgt at skrive en lang kontrakt med ham. Han har nogle fodboldmæssige egenskaber og en hurtighed, der er vigtig for holdet, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Nabil Aslam havde kontrakt frem til sommeren 2012, men har altså valgt at forlænge med yderligere tre et halvt år.

- Jeg har skrevet under på en lang kontrakt, for jeg har det godt i AC Horsens og vi er på vej i den rigtige retning. Klubben har en målsætning om at etablere sig som et midterhold i Superligaen og det vil jeg gerne være en del af. Vi går et utroligt spændende forår i møde med en mulig pokalfinale og en mulig top seks-placering i Superligaen, og jeg føler mig godt tilpas på holdet og i byen, så det var logisk at forlænge kontrakten, fortæller Nabil Aslam.

Foto: badenfoto.dk