AC Horsens forlænger med Nikolaj Nielsen


10. juni 2011

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Nikolaj Nielsen, så samarbejdet nu gælder frem til udgangen af 2011.

- Nikolaj Nielsen er i bund og grund en dygtig forsvarsspiller. Han er god i en mod en-situationerne, forsvarer godt foran eget mål, indstillingen er i top og han er en stærk header. Vi har set fine præstationer fra ham i reserveholdskampene, lyder det fra cheftræner Johnny Mølby.

- Nikolaj Nielsen er en type, der giver sig hundrede procent både til træning og i kamp, og han har en rigtig god tilgang til livet som professionel fodboldspiller. Han skal udvikle sig yderligere for at tage det sidste skridt ind i A-truppen og det skal vi sammen arbejde på, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Den 20-årige midterforsvarer er glad for at forsætte karrieren i den gule trøje.

- Jeg har det godt i AC Horsens og det er her, jeg helst vil spille, så jeg er selvfølgelig glad for kontraktforlængelsen. Jeg vil spille for at blive en fast del af A-truppen og jeg vil træne så meget som muligt med superligaspillerne, men jeg skal også supplere med U-19 træning. Udenfor banen satser jeg på at komme i gang med en uddannelse og jeg overvejer at læse jura, fortæller Nikolaj Nielsen.