AC Horsens forlænger med Peder Hansen


12. marts 2020

AC Horsens har forlænget kontrakten med målmandstræner Peder Hansen, så samarbejdet nu fortsætter frem til sommeren 2022.

Peder Hansen har været målmandstræner for førsteholdet i AC Horsens siden januar 2016, og før det var han målmandstræner for ungdomsholdene. I dag træner han både superligamålmændene og målmændene på Akademiet.

Manager Bo Henriksen glæder sig over, at Peder Hansen også i fremtiden skal stå i spidsen for klubbens målmænd.

- Peder er en af de mest talentfulde og dygtigste målmandstrænere i Danmark, og vi er stolte over, at han har valgt at sætte sin underskrift på en toårig forlængelse. Det er en kæmpe cadeau til os som klub, at han har tilvalgt os, for han har haft andre muligheder. Han har været med til at skabe fundamentet for vores klub, for det var ham, der fandt Jesse Joronen i Fulham FC og arbejdede med ham, indtil vi solgte ham videre til FC København for et millionbeløb, og det er også ham, der har fundet vores nuværende stærke målmænd. Han er med til at sikre kontinuitet i klubben, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, fortæller Bo Henriksen.

Peder Hansen var ikke i tvivl om, at han gerne ville fortsætte i AC Horsens.

- Jeg har fulgt AC Horsens altid, og jeg er begejstret for at være her, så det var ikke en svær beslutning. Klubben er på vej frem, der er en god udvikling på Akademiet, og vores ambitioner følges ad. Truppen er skøn at være omkring, vi har et fedt trænerteam, og jeg har det godt med ungdomstrænerne, så der er ikke noget at sætte en finger på. Jeg får også lov til at byde ind med faglige input til andre ting end det målmandsmæssige, og det er med til at udvikle mig og holde mig skarp, fortæller Peder Hansen.

Foto: Charlotte Adsbøl