AC Horsens forlænger med Séamus Peare Bartholdy


13. januar 2020

I begyndelsen af 2019 kunne talentchef Claus Troelsen byde velkommen til en gammel kending, da Séamus Peare Bartholdy blev hentet ind til trænerteamet omkring U13-holdet.

Séamus Peare Bartholdy har en fortid som U19- og seniorspiller i AC Horsens, og han har i løbet af de seneste års tid formået at sætte et stærkt aftryk på U13-talenterne.

For et halvt års tid siden blev der foretaget en trænerrokade på Akademiet, og Séamus Peare Bartholdy overtog ansvaret som cheftræner for U13.

Han har sat sin underskrift på en forlængelse af aftalen, der løber frem til sommeren 2021.

- Jeg er glad for at være i AC Horsens igen og glad for hverdagen med ledelsen og de andre trænere og specialister. Vi er gode til at gøre hinanden bedre og til at have det lange syn på og være strømlinede, så det er spillerne, der er i fokus. U13 er en rigtig spændende årgang, og jeg er glad for at være med til at udvikle dem til at blive så dygtige som muligt. Vi tror på, at alle spillere på U13 har en chance for at bryde igennem, og det er fedt at arbejde med, lyder det fra Séamus Peare Bartholdy.

Forlængelsen med Séamus Peare Bartholdy sikrer kontinuitet, og det glæder talentchef Claus Troelsen.

- Séamus har været her i et års tid, og han har gjort det fremragende med U13-drengene. Han er ekstremt stærk på værdierne, så drengene får vores værdisæt ind under huden, og rent fagligt har han udviklet sig meget i vores miljø. Han byder ind med det, der er godt for ham selv og vores træningsmiljø, og han indgår godt socialt i trænergruppen. Det er fedt at kunne rekruttere trænere, der har spillet i klubben og har værdierne inde under huden, for det betyder meget for klubben og helheden, og de spillere han arbejder med har udviklet sig over forventning, og derfor har det været naturligt at forlænge aftalen, fortæller Claus Troelsen.