AC Horsens forlænger med Simon Sellerup


29. marts 2019

AC Horsens har forlænget aftalen med Simon Sellerup, der er assistenttræner for klubbens U14-mandskab.

Simon Sellerup skiftede til AC Horsens fra samarbejdsklubben FC Horsens i sommeren 2018, og han har gjort det så godt, at parterne er blevet enige om at forlænge aftalen med yderligere et år.

Talentchef Claus Troelsen er imponeret over, hvordan Simon Sellerup har håndteret at blive en del af det gule akademi.

- Simon Sellerup er rekrutteret fra FC Horsens, som vi har et rigtig godt samarbejde med, og han har virkelig gjort et godt indtryk. Han har et godt niveau på det fodboldfaglige område, og han er med til at udfordre Anders Wittorff på en positiv og konstruktiv måde, og så er han god for spillerne. Vi har et stærkt team omkring U13, U14 og U15 i forhold til at få spillerne gjort klar til næste step, og her spiller Simon en stor rolle. Han er en god fyr, der arbejder efter vores værdier, og ligesom med Frederik van Deurs skal Simon bruge udviklingen som assistent til at bygge på og måske ende som cheftræner en dag. Vi har tidligere vist, at vi gerne rekrutterer trænere internt, fortæller Claus Troelsen.

Simon Sellerup er glad for samarbejdet med cheftræner Anders Wittorff på U14-årgangen, og han glæder sig til at fortsætte det gode arbejde på Langmarksvej.

- Jeg trives godt i klubben, så jeg er glad for at forlænge min aftale. Det er lærerigt at være en del af miljøet, og jeg glæder mig altid til at komme på træningsbanen, hvor spillere og trænere arbejder hårdt. Jeg er glad for sparringen sammen med de andre trænere, og jeg er glad for at arbejde sammen med Anders Wittorff. Jeg har fået en masse ansvar fra dag ét og har lært meget af det. Nu skal jeg udvikle mig yderligere, og jeg glæder mig til at arbejde med den kommende U14-årgang, lyder det fra Simon Sellerup.