AC Horsens forlænger med Steffen Pedersen


14. maj 2019

AC Horsens har en række hårdtarbejdende nøglepersoner på det gule akademi, og en af dem er Steffen Pedersen, der er cheftræner for klubbens U15-mandskab.

Steffen Pedersen har netop sat sin underskrift på en forlængelse af aftalen frem til sommeren 2020, og det glæder talentchef Claus Troelsen.

- Steffen Pedersen er en af vores egne trænere, der har de gule værdier inde under huden, og han arbejder rigtig godt med spillerne. Vi kan se en positiv udvikling på U15-årgangen – både som gruppe og individuelt – og det lå lige til højrebenet at forlænge aftalen, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Det er vigtigt for os, at vores trænere tør sætte deres viden på spil, og det tør Steffen Pedersen. Han er med til at udfordre miljøet til gavn for os alle, og vi skærper det endnu mere efter sommerferien, når han og de øvrige cheftrænere skal tilbringe endnu mere tid i klubben. Hver mandag samler vi alle trænere hele dagen, og det giver os tid til at udvikle og planlægge, hvilket vil give et boost til Akademiet. Her vil Steffen spille en stor rolle med sin faglighed og gode personlighed, lyder det fra Claus Troelsen.

Steffen Pedersen ser frem til at fortsætte i rollen som U15-cheftræner.

- Jeg er rigtig glad for at kunne forlænge min aftale med yderligere et år. Jeg var lige startet i klubben, da ungdomsafdelingen var truet af lukning, og det var en hård periode, som vi siden i fællesskab har arbejdet hårdt på at komme godt ud af, fortæller Steffen Pedersen og fortsætter:

- I dag står vi i min verden stærkere end nogensinde og er lige blevet rangeret som nummer 15 i det nye licenssystem. Vi er inde i en god udvikling, hvor vi virkeligt har gang i mange spændende ting, og hvor alle på Akademiet har en stor tro på og arbejder hårdt for, at vi rykker os endnu mere. Det er fedt at være en del af, og jeg nyder, at jeg hver dag er omringet af gode, gule og passionerede kollegaer og spillere, som alle har interesse i at bidrage til vores fantastiske miljø, hvor vi sammen skal skabe dygtige fodboldspillere, som vi forhåbentligt senere får at se inde på stadion. Personligt ser jeg meget frem til, at jeg får endnu mere tid i klubben. Det at have en hel dag betyder, at jeg kan bruge endnu mere tid på planlægning af træningpas, video med spillerne, sparring med de andre dygtige trænere osv. Det glæder jeg mig helt vildt til, lyder det fra Steffen Pedersen.

Inden denne sæson rykkede han fra U13-holdet op til U15-holdet.

- Jeg er glad for at være en del af Akademiet og nyder hvert eneste sekund på og udenfor banen med de unge mennesker. Det er fedt at følge med i deres udvikling og kunne bidrage med at hjælpe dem til at have mulighed for at opnå deres helt store drøm. Jeg er glad for at være tilbage på U15-trinnet, hvor det er fedt at arbejde med årgang 2004 her i foråret. Her er det vigtigt, at vi får sluttet foråret godt af og gjort så mange som muligt klar til at blive U17-spillere. Efter sommerferien glæder jeg mig til et gensyn med 2005-drengene, som har udviklet sig flot under Wittorff og Sellerup. Det er en spændende årgang, som jeg glæder mig til at skulle videreudvikle på sammen med Van Deurs, slutter Steffen Pedersen.