AC Horsens forlænger med stort trænertalent


12. februar 2019

AC Horsens har forlænget aftalen med Simon Aaes, der er cheftræner for klubbens U13-mandskab, og samarbejdet løber frem til sommeren 2021.

Simon Aaes indledte trænerkarrieren i AC Horsens’ samarbejdsklub Hatting-Torsted for ni år siden, og han var en del af træningen på GroundCollege, inden han blev assistenttræner for AC Horsens’ U14-hold for et par år siden.

I sommeren 2018 blev han en del af cheftrænerduoen for U13-holdet, og han yder en fremragende indsats med de yngste AC Horsens-spillere.

- Jeg anser Simon som et af de største trænertalenter i Danmark på de yngste årgange, og jeg er stolt over, at vi er blevet enige om en forlængelse af aftalen. Simon er en rigtig Horsens-dreng og en kulturbærer, der yder en stor indsats i forhold til at få implementeret vores værdier i spillere og forældre, og han er fodboldfagligt dygtig. Han spiller en stor rolle i forhold til spillernes udviklingsplan, og han er en behagelig træner, som er god til at snakke med de unge mennesker, hvilket er medvirkende til, at de får en rigtig god oplevelse ved at starte i AC Horsens, fortæller talentchef Claus Troelsen.

Simon Aaes påbegynder A-træneruddannelsen i januar 2020, og det bliver udviklende for både ham og AC Horsens.

Han er glad for, at han også fremadrettet er en del af trænermiljøet på AC Horsens’ akademi.

- Jeg er selvfølgelig glad for at forlænge min aftale, for det er en kæmpe mulighed, og jeg er rigtig glad for at være en del af AC Horsens. Her får jeg mulighed for at udvikle mig yderligere ved at begynde på A-træneruddannelsen og arbejdet med U13-årgangen, der er rigtig spændende. Jeg er vild med, at jeg kan være med til at forme dem fodboldmæssigt og personlighedsmæssigt, når de skal lære at være fodboldspillere og arbejde ud fra de værdier, vi lægger vægt på i AC Horsens. Jeg trives godt i klubben, hvor vi har et spændende trænermiljø og generelt har det godt sammen, fortæller Simon Aaes.