AC Horsens forlænger samarbejdet med Aserve Scandinavia A/S


28. november 2011

AC Horsens har indgået en ny aftale med Aserve Scandinavia A/S og dermed fortsætter det samarbejde, der indtil videre har været i fem år.

Aftalen omfatter alle hold i AC Horsens og materialeforvalter Leif Hamborg er glad for, at samarbejdet fortsætter.

- Vi lægger meget vægt på kvalitet, sortiment og service, hvilket Aserve i høj grad lever op til. Vores lægestab omkring eliteholdene i AC Horsens er meget tilfredse med Aserves produkter og finder dem i absolut topklasse. Det brede sortiment hos Aserve sammenholdt med den service og produktinformation Aserve giver os, har blandt andet været medvirkende til, at vi ønskede denne samarbejdsaftale forlænget. Vi tror på, at Aserves produkter er med til at hjælpe vores trupper til at være mere fit for fight, fortæller Leif Hamborg.

- Vi har haft en god dialog med Aserve omkring kontraktforlængelsen og det er ingen hemmelighed, at vi er glade for at fortsætte med Aserves produkter. Vi har i høj grad brug for gode produkter og hurtig levering, så vi kan servicere spillerne på bedst mulig måde og det kan vi gøre via vores samarbejde med Aserve, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Aserve Scandinavia A/S ser frem til at fortsætte samarbejdet med AC Horsens.

-Hos Aserve Scandinavia A/S er vi meget tilfredse med, at endnu en topklub har valgt os som leverandør af sportsbandager og sportsplejemidler. Det er altid dejligt, når ens produkter lever op til de store forventninger, som vores klubber har til vores produkter og sortiment. Vi ser AC Horsens som en god og solid traditionsrig klub, og jeg ser frem til et forsat godt samarbejde med AC Horsens og deres stab, siger Søren Jørgensen. fra Aserve Scandinavia A/S.

Foto: badenfoto.dk