AC Horsens formøblede 3-1 føring i Gladsaxe


13. oktober 2013

AC Horsens formøblede en tomålsføring for anden kamp i træk, og ”De Gule” måtte igen nøjes med et point mod et af bundholdene. Kampen mod AB sluttede 3-3.

Hjemmeholdet kom som skudt ud af en kanon, og Jonas Henriksen headede lige forbi stolpen efter 35 sekunders spil. AC Horsens kom dog også godt i gang med kampen, og i det ottende minut var det Troels Kløves tur til at heade lige forbi, da Janus Drachmann serverede et fint indlæg for ham ved bageste stang. To minutter senere gik den så ikke længere for AB, der måtte pille bolden ud af netmaskerne for første gang. Thomas Kortegaard slog et glimrende indadskruet indlæg fra højrekanten ind til en flyvende Henrik Toft, der headede bolden på stolpen, og Anders Randrup scorede sikkert på riposten.

AC Horsens havde godt styr på AB i den efterfølgende periode, indtil Andreas Baes løb igennem og udplacerede Thomas Villadsen efter godt en halv times spil. Udligningen lå ikke i luften. Frem mod pausen havde Thomas Kortegaard og Henrik Toft et par udmærkede afslutninger, men uden at rykke på pointtavlen. Toft var tættest på med en afslutning lige forbi det lange hjørne.

AB tog hul på 2. halvleg med en stor chance til Nick Christensen, der forsøgte at vippe bolden i kassen, men Frederik Helstrup headede befriende væk, og kort efter foretog André Bjerregaard en super aktion, inden han trillede bolden på tværs til Troels Kløve, der sendte bolden på indersiden af stolpen. Fin indledning på kampen for de godt 700 tilskuere.

I det 52. minut forsøgte den tidligere AC’er Nick Christensen sig med endnu et godt forsøg, men Thomas Villadsen viftede skuddet over målet. Efter en times spil dumpede et hjørnespark ned for fødderne af Steffen Kielstrup, der lagde bolden tilrette for Thomas Kortegaard, og han sendte bolden ind bag Kim Drejs med en flad afslutning.

Dommer Peter Kjærsgaard-Andersen valgte at afbryde kampen i 10 minutter på grund af tordenvejr, og det var en tiltrængt pause for spillerne, der kunne få tørre trøjer på. Regnen silede ned over Gladsaxe Stadion i store perioder af kampen.

AC Horsens havde kontrol over kampen, da den blev genoptaget, og i det 71. minut måtte Mads Ibenfeldt bruge ulovlige midler for at stoppe André Bjerregaard. Dommeren pegede på pletten, og Martin Retov scorede usvigeligt sikkert til venstre for sig selv. Kim Drejs valgte den modsatte side. Den gule glæde varede dog kun et par minutter før 2-3 målet var en realitet. AB’s hjørnespark blev forlænget til bageste stang, og her dukkede Klaus Lykke op. Hjemmeholdet pressede på for at få 3-3 målet, og det faldt i det 87. minut, da Emil Farvers indlæg fik lov til at sejle i kassen.

Kort efter var Henrik Toft meget tæt på at score 4-3 målet, men ind ville bolden ikke.

Matchfacts:
AB – AC Horsens 3-3 (1-1)

0-1 Anders Randrup (10.)
1-1 Andreas Baes (32.)
2-1 Thomas Kortegaard (60.)
3-1 Martin Retov (73.)
3-2 Klaus Lykke (76.)
3-3 Emil Farver (87.)

AC Horsens:
Thomas Villadsen
Anders Randrup, Steffen Kielstrup, Frederik Helstrup, Erik Marxen
Troels Kløve, Martin Retov, Janus Drachmann, Thomas Kortegaard
Henrik Toft, André Bjerregaard

Indskiftninger:
75. Lasse Kryger (Thomas Kortegaard)
81. Jeppe Mehl (Troels Kløve)

Advarsler:
44. Janus Drachmann

AB:
Kim Drejs
Emil Farver, Mads Ibenfeldt, Casper Grønn Larsen, Jan Frederiksen
Jonas Henriksen, Klaus Lykke, Andreas Baes, Kristian Uth
Nick Christensen, Simon Bræmer

Indskiftninger:
68. Patrick Naundrup (Kristian Uth)
75. Ayo Simon Okosun (Nick Christensen)
84. Younes Namli (Jonas Henriksen)

Advarsler:
27. Kristian Uth
29. Nick Christensen
45. Klaus Lykke
62. Casper Grønn

Tilskuere:
705

Dommer:
Peter Kjærsgaard-Andersen

Foto: badenfoto.dk