AC Horsens forstærker defensiven med Ludwig


14. august 2019

For to år siden forstærkede AC Horsens defensiven med Alexander Ludwig, og han præsterede på så højt et niveau, at han efter blot en enkelt sæson på Langmarksvej blev købt fra af OB.

Et år senere er der gode nyheder til de gule fans, for Alexander Ludwig skifter nu den anden vej og er tilbage i AC Horsens på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Manager Bo Henriksen er forståeligt nok rigtig glad for, at det er lykkedes at hente forsvarsgeneralen til AC Horsens.

- Alexander Ludwig har jo været en ønskespiller rigtig længe, for vi kender ham, hans kvaliteter og ved, at han er en kulturbærer og en leder. Da vi så, at der var mulighed for at købe ham fri af kontrakten i OB, var det vigtigste for os, at der var økonomi i det, og derfor skulle vi sige farvel til en spiller, og det blev Sivert Heltne Nilsen. Vi ville ikke sælge Sivert, hvis Ludwig ikke var på plads, men det er vi i mål med nu, og vi er helt trygge ved at have tre så stærke spillere som Ludwig, Masovic og Kiilerich til de to pladser i midterforsvaret, forklarer Bo Henriksen.

Alexander Ludwig var med til at føre AC Horsens til en sjetteplads i Superligaen, og han ser frem til at spille i den gule trøje igen.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i klubben, der allerede har budt på mange dejlige gensyn. Jeg har kun gode minder fra min tid i AC Horsens, og jeg glæder mig til at komme i gang igen og være med til at bygge videre på den gode sæsonstart, fortæller Alexander Ludwig og fortsætter:

- Jeg har været væk i et års tid, men jeg har ikke ændret mig som person, og jeg er den samme type spiller. Det har været et lærerigt år for mig i OB, og jeg tager ting med, der har gjort mig til en bedre fodboldspiller. Jeg er stadig en ledertype og arbejdsvillig, og jeg vil gerne være med til at samle holdet som sidste gang, lyder det fra Alexander Ludwig.