AC Horsens forstærker defensiven med Mads Juel Andersen


27. september 2017

AC Horsens har forstærket defensiven ved at hente Mads Juel Andersen, der har skrevet under på en kontrakt gældende frem til sommeren 2021.

Den fysisk stærke midterforsvarer har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, og han var i sidste sæson med stor succes udlejet til HB Køge i NordicBet Ligaen.

Nu skifter han til AC Horsens på en fri transfer fra årsskiftet, og det glæder manager Bo Henriksen.

- Vi har kigget på Mads Juel Andersen gennem længere tid og så ham selvfølgelig også for HB Køge i sidste sæson. Han har været igennem en fremragende uddannelse i Brøndby, og han er en rigtig dygtig fodboldspiller, som vi gerne vil være med til at videreudvikle til at blive superligaspiller. Vi skal sammen indfri det potentiale, han har, og han kommer til at indgå som potentiel starter inden for det første halve år af kontrakten, hvis han fortsætter med at være ærgerrig. Han er i den grad en spiller, der på sigt kommer til at gøre en rigtig god figur i AC Horsens, og han skal være med til at videreføre vores kultur med den arbejdsvillighed og ydmyghed, han besidder, fortæller Bo Henriksen.

Mads Juel Andersen glæder sig til at prøve kræfter med næste step i karrieren.

- Jeg vil gerne udvikle mig som fodboldspiller og spille kampe, og det er der rigtig god mulighed for i AC Horsens, hvor jeg selvfølgelig skal gøre mig fortjent til spilletid. Jeg har hørt meget positivt om klubben og har allerede fået et godt indtryk af trænere og ledere, og jeg glæder mig selvfølgelig til at hilse på resten af truppen. Jeg har store forventninger til mig selv, og ambitionen er at gøre det så godt for AC Horsens, at jeg bliver interessant for udlandet på et tidspunkt, lyder det fra Mads Juel Andersen.

Rundt om Mads Juel Andersen
Født den: 27. december 1997 (19 år)
Højde: 194 cm.
Tidligere klubber: Herstedøster Idrætsklub (2002-2005) og Albertslund Idrætsforening (2005), Brøndby IF
2006-2017), lejeophold i HB Køge (2016-2017).
Landshold: To officielle U19-landskampe
Trøjenummer i AC Horsens: 3