AC Horsens forstærker midtbanen med norsk profil


30. juli 2018

AC Horsens har forstærket truppen markant ved at tilknytte Sivert Heltne Nilsen, der er en stor profil på det Brann-mandskab, der topper Eliteserien i Norge.

Den stærke midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023, og han bliver AC Horsens’ dyreste indkøb nogensinde.

Manager Bo Henriksen lægger da heller ikke skjul på sin begejstring for 26-årige Nilsen, der har spillet 15 ud af 16 kampe for Brann i denne sæson.

- For os er det en gave at byde velkommen til en spiller, som var med til at vinde sølv i Norge sidste år og er en profil for Brann Bergen, der fører Eliteserien i denne sæson. Han er en leder, der på alle parametre går forrest og kan binde et hold sammen, og det er en perfekt signing for os, for vi har mange unge talenter, der har brug for at blive guidet. Han bliver en foregangsmand for vores kultur, og det er også en af grundene til, vi har lavet en fem-årig aftale med ham. Han skal tage det næste skridt sammen med os, og det er jo fedt, at vi kan tiltrække en profil fra det hold i Norge, der lige nu er bedst. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at se ham i kamp, siger Bo Henriksen.

Sivert Heltne Nilsen glæder sig til at blive en del af AC Horsens, hvor han får trøje nummer seks.

- Jeg er vanvittig glad for at skifte til AC Horsens, hvor jeg virkelig har følt mig ønsket, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med klubben og Superligaen. Jeg skifter til en klub med et fantastisk stadion, gode folk omkring holdet og en lidenskabelig træner med et engagement, der smitter. Det er min ambition at bidrage så meget som muligt og hjælpe med at få klubben højere op i tabellen, lyder det fra Sivert Heltne Nilsen.

Rundt om Sivert Heltne Nilsen:
Fødselsdag: 2. oktober 1991
Højde: 184 cm.
Vægt: 78 kilo
Tidligere klubber: Brann, Vålerenga, IL Hödd, Volda
Trøjenummer i AC Horsens: 6