AC Horsens forstærker sig med Nikolas Dyhr


17. januar 2021

AC Horsens har forstærket truppen ved at leje Nikolas Dyhr i FC Midtjylland, og dermed vender han tilbage til Langmarksvej på en aftale, der gælder resten af sæsonen.

Nikolas Dyhr skiftede til AC Horsens fra samarbejdsklubben Stensballe IK og var en del af Talentskolen, inden han spillede U13-, U14- og U15-fodbold i AC Horsens. Han skiftede til FC Midtjylland i sommeren 2016, da han var U15-spiller.

Nu skal han altså på græs i Horsens igen, og det glæder AC Horsens’ sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

- Vi havde allerede en dialog med FC Midtjylland om Nikolas Dyhr, inden Michael Lumb blev solgt til Brøndby, for vi havde ham som førsteprioritet som Lumbs afløser. Jens Berthel Askou vil indføre en lidt anderledes spillestil, og her passer Dyhr rigtig godt ind med sine offensive kvaliteter. Han er en ung, sulten spiller, der kan rykke sig yderligere i vores setup og miljø, og vi glæder os til at byde en rigtig Horsens-dreng velkommen hjem, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at arbejde med talentfulde Dyhr.

- Vi har haft et ønske om at hente en spiller, der kan øge konkurrencen på positionen, og det har vi fået med Nikolas, der vender hjem til AC Horsens for en stund. Han kan være med til at hjælpe sin tidligere klub i en svær situation, og vi kan hjælpe ham til at få det endelige gennembrud i 3F Superligaen, og vi håber, det hele går op i en højere enhed. Han er en moderne fremadrettet back, der giver os dynamik og et godt drive, og vi skal hjælpe ham med at lægge flere lag på sin udvikling, hvilket vi glæder os til, fortæller Jens Berthel Askou.

Nikolas Dyhr træner allerede med sine nye holdkammerater i morgen, og han glæder sig til at få comeback i den gule trøje.

- AC Horsens er en klub, der betyder meget for mig, og jeg vil gøre alt for at få spilletid og hjælpe klubben til overlevelse i Superligaen. Det er vigtigt for mig at få spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling, og jeg kommer til klubben som en sulten spiller, der vil vise sig frem igen. Jeg vil vise, at jeg har et fint venstreben, er til at stole på som spiller og kæmper hårdt. Jeg glæder mig til at spille for AC Horsens, fortæller Nikolas Dyhr.