AC Horsens forstærker truppen med Jacob Buus


26. juni 2020

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Jacob Buus, der skifter fra FC Fredericia på en fri transfer den 1. august 2020, og den hurtige back har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2023.

Jacob Buus kom til OB som U12-spiller og nåede også at være tilknyttet superligatruppen i to år, inden han rykkede videre til FC Fredericia i sommeren 2018.

Her har han haft godt af et års tid i NordicBet Ligaen, og han er en meget interessant spiller med spændende kvaliteter, der nok skal vække glæde hos de gule fans.

Manager Bo Henriksen har længe haft Buus i kikkerten, og han glæder sig til at arbejde med den 23-årige højre back.

- Vi har fulgt Jacob Buus siden OB-tiden, hvor han var en talentfuld spiller, og han har haft et værdifuldt ophold i FC Fredericia, hvor han har været en profil på et hold, der har gjort det fremragende i denne sæson. Han er en rigtig AC Horsens-spiller i forhold til de dyder, vi lægger vægt på, for han er en hårdtarbejdende tovejsspiller med en usædvanlig god motor. Vi har arbejdet på at få ham til klubben gennem længere tid, og det lykkedes at få det på plads i januar, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Det er ikke usædvanligt, at man skal bruge lidt tid på at vænne sig til forholdene i en superligaklub, når man kommer fra 1. division, men han kommer til at gøre en forskel for os, og han skal nok blive en fast bestanddel af startopstillingen, fortæller Bo Henriksen.

Jacob Buus ser frem til at blive en del af hverdagen på Langmarksvej.

- Først og fremmest har det været en kæmpe ambition for mig at teste mig af i landets bedste række, og måden AC Horsens har grebet sæsonen an på appellerer godt til mig. Hele ideen om hvordan AC Horsens gør tingene lyder rigtig spændende, og jeg kan godt lide, at man henter spillere fra den næstbedste række og giver dem chancen. Jeg skifter til en klub, der tror på mig, og jeg er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen kan være med til at udvikle mig yderligere, fortæller Jacob Buus.