AC Horsens forstærker truppen med Martin Albrechtsen


23. december 2016

AC Horsens har indgået en aftale med Martin Albrechtsen, der tiltræder den 1. januar 2017 på en aftale frem til sommeren 2017.

Martin Albrechtsen har senest optrådt for Brøndby IF, som han har repræsenteret siden august 2012, og manager Bo Henriksen glæder sig over, at AC Horsens forstærker sig med en spiller af Albrechtsens kaliber.

- Vi er sindssygt glade for, at vi kan hente Martin Albrechtsen, der udover at være en dygtig fodboldspiller vil bidrage med erfaring og ærgerrighed. Det siger alt om hans karakterstyrke og karaktertræk, at han vil droppe det sidste halve år i Brøndby og tage et halvt år i AC Horsens for at vise, at han stadig er en fantastisk spiller. Han kommer til AC Horsens med masser af power, energi og tro, og vi glæder os til at se ham i den gule trøje, lyder det fra Bo Henriksen.

Martin Albrechtsen glæder sig over, at han fremover skal repræsentere AC Horsens.

- Jeg ser frem til at komme til AC Horsens og hjælpe klubben med at fortsætte den gode sæson. Personligt skal jeg i gang med at spille igen efter at have siddet på bænken i et godt stykke tid, og jeg vil blandt andet bidrage med min erfaring og kampgejst. Jeg har mødtes med Bo Henriksen, og som person står han for meget af det, AC Horsens står for med fightervilje, gejst og positivitet, men først og fremmest hårdt arbejde, og jeg glæder mig til at blive en del af det, lyder det fra Martin Albrechtsen.

Rundt om Martin Albrechtsen:
Født den 31. marts 1980
Tidligere klubber: AB, FC København, West Bromwich Albion, Derby County, FC Midtjylland, Brøndby IF
Landskampe: 4 A-landskampe, 14 U21-landskampe, 12 U19-landskampe, 7 kampe for ligalandsholdet