AC Horsens forstærker truppen med Thor Lange


30. juni 2020

AC Horsens har forstærket truppen med tilgangen af Thor Lange, der skifter fra Fremad Amager den 1. august, og han har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2022.

Thor Lange er født i Danmark, men har spillet i norsk fodbold frem til sommeren 2018, hvor han skiftede til Fremad Amager. I Norge har han repræsenteret Stabæk Fotball og Strømmen IF.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde med 26-årige Thor Lange.

- Thor Lange har vi fulgt tæt gennem en længere periode, og han har udviklet sig til at være en profil på et rigtig godt 1. divisionshold. Vi kigger jo meget mod de danske rækker, og vi er stolte af, at vi igen kan tiltrække en stærk spiller fra vores scoutingområde. Thor Lange er en stærk back, men han kan også spille wing, og offensivt kan han bidrage med både mål og assists. Vi er godt besat i venstresiden i øjeblikket, men jeg er ikke i tvivl om, at han kan gå ind og spille superligafodbold fra dag ét. Tilgangen af Buus og Lange betyder, at truppen er både bedre og bredere, fortæller Bo Henriksen.

Thor Lange glæder sig til at prøve kræfter med højeste niveau.

- Det har været et meget nemt valg fra min side at takke ja til AC Horsens. Jeg har spillet på næsthøjeste niveau og har håndteret det godt, og nu vil jeg gerne prøve det højeste niveau i Skandinavien, hvor der er flere tilskuere, bedre modstandere, mere pres, større rammer osv. AC Horsens er en klub med sjæl og en spændende og entusiastisk træner, så det lover godt, fortæller Thor Lange og fortsætter:

- Jeg er en venstre back med mange løb, og jeg er lidt af en energibombe, der godt kan lide at komme med frem offensivt og score mål. Forhåbentlig kan jeg også bidrage med mål i AC Horsens, lyder det fra Thor Lange.

Foto: Martin Timm Holmstav