AC Horsens forstærker truppen med Uroš Nenadović


14. august 2019

AC Horsens har forstærket offensiven ved at hente Uroš Nenadović på en fri transfer, og serberen har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Uroš Nenadović har senest været tilknyttet armenske Alashkert FC, og han har blandt andet et par ungdomslandskampe på sit CV.

Manager Bo Henriksen glæder sig over tilgangen af Nenadović.

- Han er en ukendt spiller i dansk fodbold, men han har lige spillet Europa League og gjort en god figur mod Steaua Bukarest, og han er en spændende spiller, der kan spille de tre offensive positioner, hvor vi har brug for øget konkurrence. Vi har en fin startopstilling, men vi har brug for spillere, der kan presse sig på, og det har vi en forventning om, at Nenadović kan. Vi har fået rigtig gode referencer på ham, og han er en teknisk dygtig og hurtig spiller, der arbejder hårdt i holdets tjeneste, fortæller Bo Henriksen.

Uroš Nenadović har fået et godt indtryk af AC Horsens, og han har sin første træning i dag.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af AC Horsens, hvor spillerne og trænerne har taget godt imod mig, og faciliteterne er fantastiske. Jeg er en hurtig spiller, der har det bedst på kanten eller i angrebet, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet med assists og mål, siger Uroš Nenadović.

Rundt om Uroš Nenadović:
Født: Den 28. januar 1994
Højde: 185 centimeter
Position: Kant eller angriber
Nationalitet: Serbien
Tidligere klubber: OFK Beograd, FK Novi Sad, Hajduk 1912, Novi Pazar, Vojvodina, Rad, Radnik, Alashkert