AC Horsens fortsætter med B-licens på ungdomssiden


26. april 2018

I de senere år har AC Horsens haft B-licens på ungdomssiden, og det fortsætter klubben med i næste sæson.

DBU’s Herreeliteungdomsgruppe har nemlig gennemgået klubbernes licensansøgninger, og AC Horsens er blevet tildelt en B-licens.

AC Horsens har taget rigtig mange skridt i den rigtige retning, når det gælder talentudvikling, og talentchef Claus Troelsen glæder sig over den positive udvikling.

- Vi er glade for at få fornyet vores B-licens for yderligere et år. Vi er inde i en positiv proces omkring vores akademi, hvor vi bygger på et i forvejen godt fundament og er inde i en rivende udvikling på alle parametre, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Vi har opjusteret på trænerressourcer med fuld tid på U19 og mere tid til fysisk træner, og derudover har vi fået nye faciliteter til akademiet, hvor trænerne har bedre forudsætninger for at forberede sig samt sparre med hinanden til gavn for spillerne på akademiet, lyder det fra Claus Troelsen.

Han kan glæde sig over, at AC Horsens har fået rigtig gode rammer til at træne U10-U12 spillere på DBU TOP-center AC Horsens.

- Vi blev tildelt et topcenter af DBU, og det har fået en rigtig god start med ros fra DBU for den måde, vi har grebet projektet an på, og vi er nu bevæbnet til tænderne med motivation og gåpåmod omkring vores talentsatsning. Vores fremtid tegner lys i forhold til vores målsætning om at skabe et state of the art-talentudviklingsmiljø i Danmark, slutter Claus Troelsen.