AC Horsens håber på opbakning fra sæsonkortholdere


20. maj 2020

Om godt en uges tid ruller bolden endelig igen i 3F Superligaen, og kampene bliver spillet uden tilskuere.

Det betyder blandt andet, at AC Horsens’ hjemmekamp mod Brøndby IF den 7. juni bliver spillet på et næsten tomt stadion, og dermed går sæsonkortholdere glip af kampen mod de blå/gule fra Vestegnen.

Betalende sæsonkortholderne har inden eller i løbet af sæsonen sikret sig mulighed for at overvære alle hjemmekampe på CASA Arena Horsens, og de vil naturligvis få mulighed for at opnå kompensation for de kampe, der bliver aflyst.

Alle betalende sæsonkortholdere får mulighed for at få pengene forholdsmæssigt tilbage jf. de kampe, de ikke har adgang til på grund af frygten for COVID-19.

- Sæsonkortholdere har betalt for en vare, de i høj udstrækning har modtaget i form af 13 hjemmekampe i denne sæson, men vi kan desværre ikke byde dem velkommen til de sidste hjemmekampe på grund af frygten for COVID-19. Derfor skal de selvfølgelig have mulighed for at få pengene forholdsmæssigt tilbage for de kampe, de ikke får mulighed for at overvære på CASA Arena Horsens. Mit håb er, at sæsonkortholderne ikke benytter sig af kompensationen og i stedet vælger at støtte klubben i en svær tid, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Hvis man ønsker refusion, skal man sende en mail med registrerings- og kontonummer og navn til aa@achorsens.dk senest mandag den 5. juni. Pengene vil blive refunderet ved sæsonens afslutning.

Foto: Charlotte Adsbøl