AC Horsens havde fortjent point i Brøndby


27. september 2020

AC Horsens spillede en glimrende kamp mod Brøndby på Vestegnen, men det var hjemmeholdet, der kunne juble over en 2-1 sejr efter slutfløjtet.

”De gule” fik en forfærdelig start på kampen, da Jesper Lindstrøm bragte værterne foran efter en håndfuld minutter, men reaktionen var rigtig god, og AC Horsens havde en fremragende periode efter målet.

Det resulterede i chancer til Casper Tengstedt og Nicolai Brock-Madsen, men det udmøntede sig ikke i en udligning. Tættest på var Tengstedt med et hovedstød helt ude ved stolpen, men Schwäbe afviste ham.

I den anden ende var der en stor chance til Simon Hedlund i det 25. minut, da Lasse Vigen sendte ham i dybden fra egen banehalvdel, men Matej Delac kom godt ud af sit mål og tvang Hedlund til at overplacere skuddet.

Matej Delac spillede endnu engang en stor kamp, og afviste Mikael Uhres afslutning fra tæt hold i det 35. minut.

Det lignede en 1-0 føring til de blågule værter, men lige inden pausen blev en AC-omstilling forvandlet til en Brøndby-omstilling, og Simon Hedlund trykkede af. Bolden ramte uheldigt Malte Kiilerich og sejlede over Delac.

AC Horsens kom fremragende ud til 2. halvleg, og de sortklædte gæster havde bolden meget. Louka Prip havde et par gode forsøg, men hjemmeholdet slap med skrækken.

Louka Prip var på spil igen i slutminutterne, da han flot fandt Michael Lumb i feltet, og Lumb svigtede ikke, da han sendte bolden i nettet.

Det gav endnu mere optimisme til gæsterne, men det blev desværre kampens sidste scoring.

AC Horsens spiller hjemmekamp søndag den 4. oktober, når AC Horsens får besøg af FC Midtjylland.

Brøndby IF – AC Horsens 2-1 (2-0)
1-0 Jesper Lindstrøm (5.)
2-0 Simon Hedlund (45.)
2-1 Michael Lumb (90.)

AC Horsens: Delac, Buus (Frantsen, 76.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Hansson (Thorsen, 46.), Gemmer, Tengstedt Lange, 56.), Pohl (Riisgaard Jensen, 84.), Brock-Madsen (Qamili, 46.).

Brøndby IF: Schwäbe, Mensah, Rosted, Maxsø, Jung, Bjur (Bruus, 59.), Lindstrøm (Slimane, 68.), Frendrup (Radosevic, 59.), Vigen (Corlu, 88.), Hedlund (Børkeeiet, 89.), Uhre.

Advarsel, AC Horsens: Qamili (87.)

Advarsel, Brøndby IF: Rosted (46.)

Dommer: Michael Tykgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.