AC Horsens hentede ét point i Lyngby


20. november 2020

Bjarke Jacobsen bragte AC Horsens foran med 1-0 i Lyngby, men Victor Torp udlignede, og der blev ikke scoret mere i kampen, der altså sluttede 1-1.

AC Horsens’ spillere knoklede gennem hele kampen, og der kunne ikke sættes en finger på arbejdsindsatsen.

De gulkædte gæster skabte en fin chance allerede i det fjerde minut, da Michael Lumb opsnusede sin egen aflevering i dybden, da Hallur Hansson, som var i offside-position, lod den være. Lumb servede et glimrende indlæg ind foran mål, hvor Nicolai Brock-Madsen kom forrest og headede godt, men Thomas Mikkelsen var på plads i målet.

I det 11. minut faldt 1-0 målet til ”de gule” helt fortjent. Louka Prip sendte et godt frispark ind foran mål, hvor Brock-Madsen nåede højest og headede den videre til bageste stang, hvor Bjarke Jacobsen dukkede op og pandede bolden over stregen.

Alexander Ludwig var tæt på at øge til 2-0 efter en halv times spil, men han headede bolden lige forbi stolpen.

Lyngby udlignede på klubbens første forsøg i kampen. Dommeren dømte et frispark, der ikke burde være dømt, og det udnyttede Victor Torp til at sende bolden flot i kassen.

2. halvleg var under et minut gammel, da Christian Jakobsen strøg næsten helt ind til mål og afsluttede, men Matej Delac reddede med en flot fodparade.

Den gule defensiv så ikke for overbevisende ud i det 65. minut, da Lyngby kom frem til en dobbeltchance, men Delac var igen i dag en sikker sidste skanse.

10 minutter før tid fik Casper Tengstedt en gylden mulighed for at blive matchvinder, da Lirim Qamili fandt ham med et perfekt indlæg ved bageste stang. Tengstedt headede helt rigtigt ned i jorden, men målmanden diskede op med en mirakelredning, og der faldt ikke flere mål i Lyngby fredag aften.

AC Horsens spiller hjemmekamp søndag den 29. november klokken 14.00, når ”de gule” får besøg af Vejle Boldklub.

Lyngby – AC Horsens 1-1 (1-1)
0-1 Bjarke Jacobsen (11.)
1-1 Victor Torp (36.)

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Frantsen, Prip (Tengstedt, 76.), Thorsen (Pohl, 64.), Jacobsen, Lumb (Qamili, 64.), Hansson, Brock-Madsen.

Lyngby: Mikkelsen, Fosgaard, Geertsen, Enghardt, Hamalainen, Hebo (Thellufsen, 82.), Rømer, Torp, Gammelby, Warming, Greko (Delvin, 88.).

Advarsel, AC Horsens: Brock-Madsen (64.), Qamili (83.)

Advarsel, Lyngby: Ingen.

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen.

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.