AC Horsens henter Fagerberg


21. september 2011

AC Horsens har styrket truppen ved at hente Ken Fagerberg, der i øjeblikket er lejet ud til Viborg F.F. fra FC Midtjylland. Den fysisk stærke svensker skifter fra det midtjyske på en fri transfer ved årsskiftet og kontrakten gælder i to år.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til at arbejde med den 22-årige angriber.

- Ken Fagerberg har et stort potentiale og det glæder vi os til at udvikle her i AC Horsens. Han er en ung spiller, som efter min overbevisning kan nå rigtig langt, for han har værktøjerne til det. Han er fysisk stærk, dygtig med ryggen mod målet og stærk i en mod en-situationerne. Jeg har set ham nogle gange for Viborg og der har han også allerede vist sine kvaliteter, lyder det fra Johnny Mølby.

- Tilgangen af Ken Fagerberg giver os endnu et offensivt våben fra årsskiftet og der er ingen tvivl om, at vi får en ung, sulten spiller til klubben, der brænder efter at vise sit værd. Vi glæder os til samarbejdet og vi er ikke i tvivl om, at han nok skal blive en gevinst for os, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Ken Fagerberg ser frem til at tage hul på næste kapitel i fodboldkarrieren.

- AC Horsens er en hårdtarbejdende klub, der spiller flot fodbold og når man ser på spillestilen og kulturen, så passer jeg godt sammen med AC Horsens. Det er min personlige ambition at få mit gennembrud i dansk fodbold og det kan jeg få i AC Horsens, hvor jeg for alvor får mulighed for at vise, hvilken spiller jeg er, lyder det fra Ken Fagerberg.

Navn: Ken Fagerberg

Fødselsdato: 9. januar 1989

Højde: 185 cm.

Vægt: 86 kilo

Nationalitet: Svensk

Position: Angriber

Tidligere klubber: Lindholmens BK, Örgryte IS, FC Midtjylland, Örgryte IS (leje), Viborg F.F. (leje)

Trøjenummer i AC Horsens: 8

Foto: badenfoto.dk