AC Horsens henter gambisk forsvarsspiller


1. september 2014

AC Horsens har tilknyttet Bubacarr Sanneh, der senest har optrådt for Real De Banjul FC i hjemlandet Gambia.

Den 19-årige defensivspiller er hentet på en et-årig lejeaftale, og AC Horsens har sikret sig en købsoption på den talentfulde spiller.

-Bubacarr Sanneh er en fysisk stærk forsvarsspiller, der gennem flere sæsoner har imponeret i Gambia, og han har allerede spillet landskampe. Vi har været lidt tyndt besat i defensiven med kun fem forsvarsspillere, men nu har vi hentet en ung knægt, der vil dø med støvlerne på, og han vil på sigt komme til at spille en stor rolle i AC Horsens, fortæller Bo Henriksen.

- Vi har fulgt Bubacarr Sanneh i en længere periode, og vi har fået rigtig gode referencer på ham. Han er en talentfuld spiller med den rette mentalitet, og vi er sikre på, at han bliver en gevinst på den lange bane, supplerer AC Horsens’ adm. direktør Henrik Ravn.

Bubacarr Sanneh skal for første gang prøve kræfter med europæisk fodbold, og han glæder sig til udfordringen.

- Jeg er meget glad for skiftet til AC Horsens. Det er en klub, der er god for min udvikling som professionel fodboldspiller, ligesom Real De Banjul FC har været det indtil nu, og jeg vil yde mit bedste hver eneste dag for at blive endnu bedre, lyder det fra Bubacarr Sanneh.

William Abraham er præsident for Real De Banjul FC, og han sender pæne ord med Sanneh.

- Vi har været meget glade for ”Buba”, for han er en af de bedste spillere i landet, og hans præstationer i de to sæsoner, hvor vi har vundet det nationale mesterskab taler for sig selv. AC Horsens får en af de bedste unge forsvarsspillere i Gambia og Afrika i det hele taget, og vi er ikke i tvivl om, at han vil gøre en god figur, fortæller William Abraham.

Rundt om Bubacarr Sanneh
Født den: 14. november 1994
Højde: 183 cm.
Vægt: 75 kg.
Tidligere klubber: Real De Banjul FC
Landshold: To A-landskampe og to uofficielle A-landskampe samt kampe på U20- og U23-landsholdet.

Lejeaftalen vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.