AC Horsens henter keepertalent i Næsby


18. januar 2021

AC Horsens har forstærket U17-truppen ved at hente Andreas Hermansen i Næsby Boldklub, og målmandstalentet har skrevet under på en aftale, der løber i to et halvt år.

AC Horsens har fulgt Andreas Hermansen tæt gennem længere tid, og Claus Troelsen, Head of Coaching i AC Horsens, glæder sig over, at Hermansen nu skal spille med AC-logoet på brystet.

- Andreas Hermansen er en dygtig målmand, der rummer mange af de kompetencer, vi søger efter. Han er reaktionsstærk, god med fødderne, stærk i sine indgreb i feltet, tydelig i sin kommunikation, og så har han en vinderattitude og en udstråling, der betyder meget for et hold. Han er en stor dreng, der fylder meget, så han har en god, solid pakke, men der er selvfølgelig udviklingsmuligheder. Der er ingen tvivl om, at han bliver en klar forstærkning af vores målmandssetup på Akademiet, fortæller Claus Troelsen.

Andreas Hermansen glæder sig til at blive en del af AC Horsens.

- Jeg ser det som en stor mulighed at komme til en større klub som AC Horsens, og jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel derovre. Jeg har altid synes godt om klubbens disciplin og måde at spille på, og jeg kan nikke genkendende til værdierne, og det er også derfor, jeg er sikker på, at det er det rigtige match. Jeg er en keeper, der stiler mod toppen, tager meget ansvar og er rigtig god med fødderne, og mit mål er at komme til toppen så hurtigt som muligt. Ambitionen er at komme på superliganiveau så hurtigt som muligt, fortæller Andreas Hermansen.